reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kosa ale czemu tak jest?to nie moge wprowadzic nigdzie juz ze jestem w ciazy?:/bezsensu..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kosa usunelam konto i zrobilam ze spodziewam sie dziecka:D czekam na maila w takim razie:p

Mikado to Ty chyba musisz miec niezle te skurcze faktycznie jak taki tekst..dziwne ze nie robia jej cc po 14 dniach;/
Monique kreska ma 27 cm wiec sie nie zgadza:*

Hehe... Dziękuję. W każdej ciąży sobie obiecałam że zmierzę i jakoś nigdy tego nie zrobiłam. A w tej ciąży jak na razie kredki brak. Rozstępy też mam ale nie nowe tylko te z pierwszej ciąży. Całą ciążę dbałam, smarowalam i nie było.... Dopiero jak brzuch opadł przed porodem to cały popękał...

Dziewczyny ja po wizycie u lekarza. Z Antosiem wszystko w porządku :-) waży już 2500 i prognozowana waga to 3700-4000 :O Pani doktor powiedziała, że jeśli wszystko będzie ok, to postaramy się rodzic naturalnie. Poród prognozuje na pierwsze kilka dni grudnia, bo przy cukrzycy nie będzie czekać do końca. Aaa no i obrócił się główką w dół :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja po wizycie u lekarza. Z Antosiem wszystko w porządku :-) waży już 2500 i prognozowana waga to 3700-4000 :O Pani doktor powiedziała, że jeśli wszystko będzie ok, to postaramy się rodzic naturalnie. Poród prognozuje na pierwsze kilka dni grudnia, bo przy cukrzycy nie będzie czekać do końca. Aaa no i obrócił się główką w dół :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ty masz cukrzycę ciążowa czy taka na stałe? Ja zawsze trafiałam na patologię na 2 dni przed terminem a w dniu terminu najszybciej robili masaż szyjki a jak to nic nie dało to jakieś dwa dni po terminie dopiero oksytocyna

Olka ja maila nie dostalam a juz jestem 35 tydz..moze jutro dostane jak dzis rejestracja przeszla..
Gagatka super waga:)Moja ma tyle samo ale wczesniej rodze:p

reklama
Do góry