Ja to marze o suszarce, tylko my wynajmujemy i nie bardzo mam gdzie to wstawic. Olka_I napisz jak taka pralko suszarka sie sprawuje jesli jest rownie dobra jak sama suszarka to moze po porodzie jak dostane pieniazki z ubezpieczenia sobie sprawie
.
Od kilku dni mysle o kupnie fotela, bo jak wynielismy wszystkie zabawki Franka do jego pokoju to w duzym jest pusto, tylko ten co mi sie podoba to tez 800zl, a tu tyle innych wydatkow, nic nie mowie mezowi, bo on zawsze chcial fotel i pewnie juz by był w sklepie
.
Maglik jak to jest z tym rozejsciem blizny? To sie czuje, czy tylko na usg mozna to wychwycic, bo rozumiem, ze chodzi o wewnetrzna.
Ja dzisiaj mam dzien lenia, obiadu nie robie, bo i tak nic nie mam w lodowce, maz wieczorem dopiero zakupy zrobi. Zjem razem z Frankiem jakas zupe, choc zostaly juz takie na ktore wcale nie mam ochoty.
Czekam teraz na drzemke syna i sama poloze sie na chwile, a potem wezme sie za szycie literek, zostala mi do zrobienia jeszcze jedna, geiazdki i sowy, moze zrobie jeszcze poduszke motylek tylko wszystko recznie, bo maszyny nie posiadam.
Dziewczyny samych dobrych wiesci na wizytach.