reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry ja walczę drugi dzień z przeziębieniem. Wczoraj gardło bolało, dzisiaj trochę mniej ale katar mam Ehh. No nic trzeba jakoś przetrwać. Pije herbatę z imbirem i cytryna. Zrobiłabym sobie sok z cebuli i cukru ale nie wiem czy przy cukrzycy można [emoji848]

Dla wizytujących wspaniałych wizyt.

Co do podkładów itp ja kupowałam w drogerii bliżej Ciebie

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dziś jade do pracy na ploty :):) Chociaż za długie nie będą bo mąż wziął dziś urlop i musimy kilka spraw pozałatwiać.
Ach ci mężowie zawsze muszą popsuć nasze plany[emoji23] ja też dzisiaj jak zdążę mam zamiar wpaść do pracy na ploty chociaż przed chwilą Pani powiedziała mi że dopiero po godzinie od pobrania da mi glukozę do wypicia . Czyli 3 h spędzone tutaj a liczyłam na 2[emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ach ci mężowie zawsze muszą popsuć nasze plany[emoji23] ja też dzisiaj jak zdążę mam zamiar wpaść do pracy na ploty chociaż przed chwilą Pani powiedziała mi że dopiero po godzinie od pobrania da mi glukozę do wypicia . Czyli 3 h spędzone tutaj a liczyłam na 2[emoji57]

czemu dopiero godzinę po?

Cześć dziewczyny! Udanych wizyt i miłego dnia.

Moja kluseczka też się wierci, ćwiczy sztuki walki :-D. Przedwczoraj mi się tak wieczorem w pęcherz wcisnęła , że masakra. Brzuszek cały podskakuje podczas tych jej wygibasów.

kosa1212! powodzenia na glukozie i wizycie. Ja do fryzjera idę 4 albo 5 , muszę sprawdzić. Trzeba zrobić małą metamorfozę przedślubną.

Powiedzieli że muszą zbadać krew i zobaczyć wynik. Jakoś dziwnie chyba co?

Powiedzieli że muszą zbadać krew i zobaczyć wynik. Jakoś dziwnie chyba co?

mi pobrali z palca żeby mieć wynik od razu i wiedzieć czy pobierać z ręki bo powyżej 140 z palca nie każa pić bo od razu kierują do diabetologa, może nie badają z palca tylko czekają na wynik z ręki

To akurat bardzo dobrze, że nie podają w ciemno, bo przy hiperglikemii taka bomba węglowodanowa mogła by zaszkodzić. Tylko mogli by oznaczyć glukometrem, żebyś nie musiała czekać.

reklama
To akurat bardzo dobrze, że nie podają w ciemno, bo przy hiperglikemii taka bomba węglowodanowa mogła by zaszkodzić. Tylko mogli by oznaczyć glukometrem, żebyś nie musiała czekać.

Już dostałam. Po 30 minutach mnie zawolali. Tłumaczyli tak jak piszesz. Tragedi nie było. Gorsze rzeczy piłam [emoji16]

Do góry