reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kodap kurde to dobrze ze zrobilas te badania!i bedziesz pod kontrola i Ci pomoga:*

Ja mam zas leukocyty w moczu i bakterie:/Cholera jasna.. jutro rano ide zaniesc mocz na posiew:(i zas antybiotyk pewnie..:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś bardziej was podczytywałam i zaraz poodpisuję.

Byłam dziś w szpitalu, pochodziłam po porodówce (tylko po pustych salach, żeby nie przeszkadzać) i podpisałam umowę z położną. Zrobiłam fotkę sali porodowej. W sumie nie wiedziałam czego się spodziewać i powiem wam, że wyglądała w porządku - duża, z wanna do porodu w wodzie, jeśli ktoś chce, z fotelem dla taty. Jedynie kolor mi się nie podobał - nie lubię pomarańczowego, mam nadzieje, że inne porodówki są w innych kolorach . Wstawić fotkę??

Tak w necie . Na stronie TXM . Dodatkowo są teraz przeceny i te koszule po 29,99 są teraz po 20,99. 100% bawełny i całkiem niezła jakość. Sprawdzałam w sklepie stacjonarnym. Mają też rajstopy ciążowe przecebione. Także polecam
Stacjonarny mam w rodzinnym mieście, to zajrzę jak będę pod koniec tygodnia. Przeceny też w stacjonarnych są, czy tylko na necie??

Kodap kurde to dobrze ze zrobilas te badania!i bedziesz pod kontrola i Ci pomoga:*

Ja mam zas leukocyty w moczu i bakterie:/Cholera jasna.. jutro rano ide zaniesc mocz na posiew:(i zas antybiotyk pewnie..:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli nie dużo tych leukocytów, to może nie... Grunt, żeby szybko się tego pozbyć.

kodap będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki

M@gda ja też jestem ciekawa jakie teraz są warunki u mnie w szpitalu na porodówce bo rok temu ja remontowali bo wcześniej to szkoda gadać warunki były koszmarne. A tam kolor on jest nie ważny tym się nie przejmuj

I miałam ogarnąć mieszkanie i nici z tego :/ mama mnie z domu wyciągła aby kupić kwiatki na cmentarz i znicze ale przynajmniej i to mam z głowy

reklama
Stacjonarny mam w rodzinnym mieście, to zajrzę jak będę pod koniec tygodnia. Przeceny też w stacjonarnych są, czy tylko na necie??

Nie wiem , sprawdzę jak będę swoje zamówienie odbierać. Zamówiłam przez internet z odbiorem w sklepie. Ja już wcześniej widziałam te koszulki na żywo więc mogłam zamówić bez problemu.

Do góry