tusiaczzek1988
Fanka BB :)
No tak ale na rossnem jeszcze ten rabat może wzrosnąć do 10% na art. dziecięce
No tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale na rossnem jeszcze ten rabat może wzrosnąć do 10% na art. dziecięce
Magda a to jest to mydełko z Dr. Beckmann bo jak tak to od razu mówię że jest super bardzo dobre produkty są z tej firmyByłam w Rossmanie, nie było odplamiacza Loveli, ale było to mydeło, więc wzięłam - zobaczę jak działa
Magda a to jest to mydełko z Dr. Beckmann bo jak tak to od razu mówię że jest super bardzo dobre produkty są z tej firmy
Bo ta firma ma dobre produkty nawet ten wybielacz do bielizny jest superJa z tej firmy miałam chusteczki do prania te przyciagajace kolor. Też byłam bardzo zadowolona.
Tak, to mydelko bede jutro probowacMagda a to jest to mydełko z Dr. Beckmann bo jak tak to od razu mówię że jest super bardzo dobre produkty są z tej firmy
Witam się z rana M. już poszedł do pracy, a ja też już się wyspałam i idę zaraz na śniadanie i Inke. Wczoraj zaczęłam porządki w szafkach i szufladach kuchennych, kupiłam sloiczki do przypraw w Pepco i nareszcie je uporzadkowalam. Dziś zaplanowałam dalszy ciąg prasowania ciuszków
@M@gda spódniczki śliczne, też już mam jedna taka z Pepco. Rozmiar 74/80 to na jaki mniej więcej wiek? 9-12m?
Barszcz z uszkami, ale bym pojadla nigdy nie robiłam sama barszczu ale ukraińskiego, a zjadlabym mmm. widziałam, że Ty się ostatnio zajadalas. Masz sprawdzony przepis?
diabetologa odwołali mi wieczordem, więc idę dopiero 5.10.@Marti92 - pięknej wizyty cudnych zdjęć. Pokaż nam swoje kruszynki
@chucherko - jak najmniejszych obostrzeń w diecie