reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ahh, taka to ma dobrze, leż, pachnij i niech dzieci rosną - dobrego masz tego męża :D
No dobrze,ze mężem,dziś nawet przyjechał wcześniej z pracy i ugotował mi zupę znaoczewicy,zjedliśmy i kazał mi leżeć i oglądać tv a sam pojechał do drugiej pracy. Także kochany. Ale ja jestem mega zmęczona tym kaszlem,ten głupi syrop nie pomaga,i mnie brzuch boli już od niego i nie mogę nic robić,bo boli i się napina a do tego te plecy :(

Ja też dziś zainstaluję. Mają jakieś dodatkowe promocje jak masz aplikacje w telefonie?? Czy teraz już nie ma tych kart Rossnę??

Jak zainstalujesz aplikacje tam sobie założysz konto Rossnę, są tam promocje na bieżąco np teraz były pampersy po 19zl z kartą Rossnę, chusteczki z pampersa 6paczek za 24zl. Są też tylko promocje przez Internet.

reklama
Do góry