reklama
Kart już nie ma ale jak zainstalujesz ta aplikacje to tam jest takie cos tak że wpisujesz że masz dziecko i masz rabat na art. dla dzieci ale to musisz urodzićJa też dziś zainstaluję. Mają jakieś dodatkowe promocje jak masz aplikacje w telefonie?? Czy teraz już nie ma tych kart Rossnę??
M@gda
Moderatorka
A sprawdza to jakoś?? Moge wpisać, że mam już jedno... Moje ma 30 latKart już nie ma ale jak zainstalujesz ta aplikacje to tam jest takie cos tak że wpisujesz że masz dziecko i masz rabat na art. dla dzieci ale to musisz urodzić
jest rossne w aplikacji rosmanna w tel i tam działaJa też dziś zainstaluję. Mają jakieś dodatkowe promocje jak masz aplikacje w telefonie?? Czy teraz już nie ma tych kart Rossnę??
Tylko Magda te rabaty tylko naliczają się do 4 roku życia dziecka i z tego co pamiętam to na początku jest 3% i to za każdym zakupem dla dziecka ten rabat rośnie ale tylko do 10%A sprawdza to jakoś?? Moge wpisać, że mam już jedno... Moje ma 30 lat
M@gda
Moderatorka
10% to i tak sporoTylko Magda te rabaty tylko naliczają się do 4 roku życia dziecka i z tego co pamiętam to na początku jest 3% i to za każdym zakupem dla dziecka ten rabat rośnie ale tylko do 10%
No dobrze,ze mężem,dziś nawet przyjechał wcześniej z pracy i ugotował mi zupę znaoczewicy,zjedliśmy i kazał mi leżeć i oglądać tv a sam pojechał do drugiej pracy. Także kochany. Ale ja jestem mega zmęczona tym kaszlem,ten głupi syrop nie pomaga,i mnie brzuch boli już od niego i nie mogę nic robić,bo boli i się napina a do tego te plecyAhh, taka to ma dobrze, leż, pachnij i niech dzieci rosną - dobrego masz tego męża
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ja też dziś zainstaluję. Mają jakieś dodatkowe promocje jak masz aplikacje w telefonie?? Czy teraz już nie ma tych kart Rossnę??
Jak zainstalujesz aplikacje tam sobie założysz konto Rossnę, są tam promocje na bieżąco np teraz były pampersy po 19zl z kartą Rossnę, chusteczki z pampersa 6paczek za 24zl. Są też tylko promocje przez Internet.
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Kart już nie ma ale jak zainstalujesz ta aplikacje to tam jest takie cos tak że wpisujesz że masz dziecko i masz rabat na art. dla dzieci ale to musisz urodzić
Tak ale przy zakupie w sklepach stacjonarnych włączasz aplikacje i pani w sklepie przy kasie zczytuje kod kreskowy i też nalicza Ci się rabat 3%.
reklama
No tak ale na rossnem jeszcze ten rabat może wzrosnąć do 10% na art. dziecięceTak ale przy zakupie w sklepach stacjonarnych włączasz aplikacje i pani w sklepie przy kasie zczytuje kod kreskowy i też nalicza Ci się rabat 3%.