Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknie Ja zapuszczam. Fajnie było mieć krótkie ale to nie dla mnie xD zawsze byłam Złotowłosa, hihihi ^^ Ale na końcówki bym się przeszła bo mam brzydkieZobacz załącznik 818383
I z długich są krótkie
Jaka śliczna tęcza [emoji7]Byłam na paznokciach u koleżanki Kolorowo całkiem odmiennie do nastroju ha
ps. nie zwracać uwagi na paluchy opuchnięte [emoji14] Zobacz załącznik 818375
Jakie ładne tęczowe, wakacyjne, superByłam na paznokciach u koleżanki Kolorowo całkiem odmiennie do nastroju ha
ps. nie zwracać uwagi na paluchy opuchnięte Zobacz załącznik 818375
My za dwa tygodnie możemy się przeprowadzać, ale ja jakoś nie jestem gotowa psychicznie. Na pewno będziemy kupować mebelki, ale czy tak od razu się przeprowadzimy nie wiem. Zobaczymy jak to wszystko się ułoży. Z Babcią nie jest dobrze i to nam zajmuje głowę.Dziewczyny a wy szykujcie już może pokoiki lub kąciki dla maleństw??