reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mamuśki kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

Ja dziś spać nie mogłam. Jakoś męczy mnie ta różnica w wadze moich Smerfów. Do tego dieta i anemia. Same czarne myśli. Mój doktor na urlop rusza i na jego polecenie za 2 tyg mam usg kontrolne u innego. Chyba by mi tego nie nakazał gdyby coś go nie zmartwiło... Chyba kupię torby i na wszelki wypadek będę kompletowac to co niezbędne jest w szpitalu.

Dziewczyny z Lubelskiego mam pytanie. Doktor przewiduje u mnie wcześniaki i raczej kieruje do szpitala na Staszica w Lublinie, bo mają tam oddział dla wcześniaków. Nic nie wiem o tym miejscu. Wiecie coś może??

A jeszcze padło pytanie o męża, kiedy wraca, bo przydałby się już. No ale co ja mogę zrobić? Jeszcze z miesiąc nie wroci[emoji24][emoji24][emoji22]
Czesc Dziewczny! Trzymam kciku za dzisiejsze wizyty. Ja na staszica miala rodzic Corke ale w ostatniej chwili wyszlo inaczej. Kazdy szpital ma swoich zwolenikow i przeciwnikow. Jesli chodzi o Staszica to na oewno personel jest teraz zgrany i dba o rodzaca. Oddzial jest maly i bywa tloczno. Podobno na oddziale neonatologocznym nie mozna byc z Dziecmi ile sie chce tylko w okreslonych godzinach( a przeciez to wazne by moc byc jak najwiecej). Generalnie szpital ma dobre opinie. Kochana wez pod uwage jeszcze ten na Jaczewskiego.

Hej, kciuki za pozostałe wizytujące :) Ja nie wiem czy uda mi się po wizycie wejść na forum, spróbuję ale nie wiem jak wyjdzie, jeśli nie to napiszę wieczorkiem co i jak.
U mnie dziś jak na złość wymioty od 5 rano :/ od 7 S mnie wkurza, a teraz otworzyłam okno bo duszno w pokoju, a tu ktoś po sąsiedzku pali papierosa przy oknie i mnie zaczęło dusić więc musiałam znów zamknąć, to tak odnośnie wczorajszych rozmów o relacjach sąsiedzkich ;)
Dziś zabiegany dzień mnie czeka bo te połówkowe, dziekanat, ogarnianie formalności w sprawie przeprowadzki wrześniowej, a jeszcze kilka innych spraw związanych z dotychczasowym mieszkaniem... Do tego jestem załamana bo potrzebuję jakiejś kiecki na wesele na przełom sierpnia/września i czegoś na obronę mgr na jesieni, a nic nie mogę znaleźć, jak już coś jest to koszta takie że się za głowę złapać idzie. Do tego pogoda za oknem nie zachęca do niczego. No nic, już troszkę minęło od euthyroxu i mdłości przechodzą więc idę coś ze śniadaniem kombinować i już Wam nie marudzę.
Miłego dnia wszystkim :)

1502347643-aaaaaa.jpeg
wrocilam. Zmoklam. Odpoczywamy a moja slodka morda pilnuje brzuszka. Chyba zrobie placki po wegiersku na obiad bo mi piotrek marudzi. Trzymam kciuki za wizyty :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane.
Wizytujacym powodzenia i samych dobrych wieści :*
Eraja ty to masz z t brzuszkiem. Chyba mocne mięśnie i ścięgna które to trzymają w ryzach. U nie takie tępe bóle co kilka dni teraz się pojawiają i trwają też kilka dni. Em się śmieje że w ciąży a ja ciągle mam skośne zarysowane jak kulturysta :-D
Uważaj na te swoje zatoki :* lez i odpoczywaj do woli :*

Iwilleatyou widzę że nie tylko ja uskuteczmiam podkradanie ubrań :D

Rossiczko jestem po twojej stronie i uważam że z okazji należy korzystać, bo to zaoszczędzone pieniądze.
Mój em sam mi każe szukać okazji, ale teraz to jakoś zapału nie mam do zakupów ani wyprawek.

Basiulka pewnie odpoczywa :-) ja już nie cuduje jak Jaś siedzi spokojnie, tak sobie myślę, że to przykre przez swoje leki budzić go ze snu posiłkiem czy straszyć dzturchancem. Niech duża śpią i rosną maluszki

Ja przez to wszystko nie mogę spać spokojnie. Noc nie przesłana, teraz też mi się nie chce....nie mam do tego pomysłu co w tym łóżku w pozycji leżenia plackiem robić :-(

reklama
Kolezanka wyladowala w szpitalu z podejzeniem hipotrofi plodu masakra przez 2 tygodnie maly urosl tylko 200g i ma ledwo 2500kg w 38 tygodniu martwie sie bardzo ale jest w szpitalu pod opieka to bedzie dobrze napewno

Do góry