reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Zobaczymy, chociaż mam nadzieje, że tak będzie jak mówisz :)
A jak tam u Ciebie ?
Dzisiaj Babcię wypisali ze szpitala. Czekamy na wyniki badań tego guza i zobaczymy co dalej. Ja dzisiaj już jestem spokojniejsza. Muszę myśleć też o dzidzi i nie doprowadzać się do takiego stanu jak wczoraj. Będzie ciężko, ale próbuje sobie jakoś to wszystko tłumaczyć i wierzyć, że będziemy mieli szansę walczyć o zdrowie babci.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja nie mam z tym problemu
No moze z treściami bym nie puściła [emoji16]
Rok temu w Wielkanoc Aniela została z moja mama a my byliśmy 4 dni w Paryżu. Coś cudownego taki wyjazd we dwoje [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Z moja mama w domu bym zostawila i moze z moja siostra ale na wycieczke bym juz nie puscila z nikim. Przewrazliwiona jestem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Mamuśki. Przepraszam, że mnie ostatnio nie ma, ale beze mnie przecież świat się nie zawali[emoji23][emoji6]
Mam siostrę i szwagra w domu i nie ma czasu na siedzenie na Internecie. I dobrze. Czas mi szybciej minie do powrotu męża.

@Ankuś bardzo mi przykro z powodu sytuacji z babcią. Mojej nie ma już kilka lat, a nadal boli. Ciągle jest w domu tylko: a pamiętasz jak babcia to albo tamto? A pamiętasz co babcia wtedy powiedziała? Albo co by teraz zrobiła?
Strasznie mi żal, że nie pozna moich dzieci. Doceniaj teraz każdą chwilę z nią spędzoną. Na zawsze zostaną Ci one w pamięci. I rób tyle zdjęć ile możesz. My ich prawie nie mamy, a szkoda.. . Ale zdrowia dla Niej i radość i z każdego dnia.

@reniuszek trzymam kciuki za Jasieńka. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Wszystkim gratuluję udanych wizyt i za wszystkie trzymam kciuki. Przepraszam, ale nie dam rady każdej z osobna pogratulować. Jak tylko siostra pojedzie wrócę na stałe.

U mnie tak sobie. Brzuch nadal twardy i napięty. Siedzę ile się da. Krasnalki kręcą się, więc to mnie uspokaja.
Idę gotować obiad. Dziś zupa gołąbkowa. Jeśli uwielbiacie gołąbki tak jak ja, a nie chce sie Wam ich robić to polecam ten sposób. Szybko, a smak ten sam. [emoji4]

Buziaki. I będę się odzywać najczęściej jak będę mogła [emoji7][emoji7][emoji9][emoji9]
Rozumiem Cię, wiem co czujesz. Moja Mama zmarła 7 lat temu i wciąż czuję żal. Zdjęcie z Nią mam tylko jedno, aż się temu dziwię..

Mój tata nigdy w życiu wypadku nie miał i wiem, że będą jej pilnować jak oka w głowie ale nienawidzę się z nią rozstawać. Mieliśmy jechać do niej w przyszłą środę, ale przez te moje krwawienia zrezygnowałam, Marcin będzie miał nocki akurat jak jej nie będzie i sama w domu będę całymi nocami [emoji20] no umrę chyba z tęsknoty...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Reniuszku piękny kocyk. Jak ja bym chciała umieć robić na drutach. Zaraz sobie obejrzę jakiś filmik i zdecyduje czy się uczę, czy odpuszczam :)

Reniuszku piękny kocyk. Jak ja bym chciała umieć robić na drutach. Zaraz sobie obejrzę jakiś filmik i zdecyduje czy się uczę, czy odpuszczam :)
Jakbyś miała jakieś pytania służę pomoca :)) wbrew pozorom to banał. Dobrze na początek mieć grubą wloczke w jasnym kolorze i dobrane rozmiarem druty do tego :)))

Sorry ze teraz piszę ale jeszcze z mamą poszłam do parku a potem wyszłam po męża na dworzec i tak mi zeszło. I na wizycie jak to na wizycie zawsze cos nie tak oczywiście mam za wysoki cukier i mam go powtórzyć z dzidzią wszystko okej lekarz mi powiedział że maluch waży prawi 240g co do płłci powiedział mi tylko tyle że on sisiaka nie widzi i tyle się dowiedziałam hahahaha jutro połówkowe to może określa się co do płci dziecka. A teraz zabieram się za zjedzenie lodów śmietankowych i idę spać jak mi maluch da bo cos rozruszał się po lodach hahaha

reklama
Mmm leczo pyrka, będziemy jeść z rodzinką caaaały weekend :)
1501183661-aaaaaa.jpeg

Ja nie mam pomysłu na wystroje. Póki co to musimy zmienić pokoik z króliczego na ludzki ^^ Ale pewnie zainwestujemy w obrazki. U nas jest problem z malowaniem i tapetowaniem. Ewentualnie jakieś ładne naklejki na ścianę. Zobaczymy jeszcze :) Pokoik malowaliśmy pod dziecko i jest groszkowa zieleń :) Także wystarczy zmienić zasłonki dodać parę gadżetów i będzie git :)

Jutro czeka mnie masa sprzątania. Mąż będzie kręcił się po mieście i załatwiał różne sprawy a ja zmienię się w domową kurkę, hihihi :)

Życzę Wam wszystkim spokojnej nocy. Bez bóli, skurczy i jakichkolwiek złych rewelacji :* :)

Do góry