reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja zapisałam się wczoraj na drugie usg połówkowe. Znalazłam klinikę gdzie po badaniu dostaje się płytę z nagraniem z badania 4d i ze zdjęciami 3d - pomimo że płatne (pierwsze miałam w ramach NFZ), skusiła mnie taka pamiątka. Jestem też ciekawa czy więcej będzie widać bo w stosunku do pierwszego będzie 4tyg różnicy [emoji4]

reklama
Dzień dobry :-)
Powodzenia na wizytach!!!!

JaneHeart niezła robota ! ;-)

A ja jeszcze w łóżku, dzisiaj na spokojnie, na 15 idę do kumpeli na kawę a o 17 na budowę jak już Ł wróci z pracy.
Miłego dnia życzę

Powodzenia na wizytach :)
Ja wstałam dopiero ale jakoś ciężko mi żyć ;)
Robię kawę i młodej śniadanie, wykapie sie i pojdziemy z psem na spacer.
Znacie jakieś super strony z materiałami ? :)

p19uflw1nv024jhl.png
To Ci zazdroszczę, że tak możesz długo spać :( Ja chyba ginekologa na wizycie kolejnej zapytam się czy są może jakieś tabletki pomagające ciężarnym spać. To już ponad dwa tygodnie jak śpię po 3-4 h w nocy. Czasem jest tak, że już nawet za kierownicę nie wsiadam bo czuje sama po sobie ze refleks mam zerowy

Dziewczyny powodzenia na wizytach :D

JaneHeart ulala elegancko;)
Madzia milego polowkowania:*

Ja odliczam czas do 14 i wyjezdzamy do Milówki:D a po drodze w Bielsku-Białej na obiadek ^^

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na wizytach :)Jeszcze leniuchuje i nie chce mi się wstać ale mój synek woła już jeść :)Dzisiaj na obiad będzie pizza a po za tym muszę zrobić ciasto i jakaś sałatkę.
Miłego dnia :)

Dziewczyny powodzenia na wizytach :*

@Rossiczka nie wiem co Ci powie twój lekarz, ale mój na połówkowych powiedział że nie ma takich leków ;( że meliska i brak komórki i kompa min godzinę przed snem.

reklama
Do góry