reklama
gie_er, bardzo mi przykro że musiałaś czegoś takiego słuchać. W rodzinie powinno mieć się wsparcie a nie czuć jak przesiąka się chamstwem i nieczułością... Ja nie mam pojęcia jak to u nas będzie z tym "rozpieszczaniem". Trochę mnie to przeraża, bo też mam wpojone że coś słodkiego to raz dziennie i to nie cała tabliczka czekolady a np. 2 kostki, czy ewentualnie linijka. A chipsy mogłyby nie istnieć... Masz nasze wsparcie to napewno. A babcie i rodziców chyba lepiej wpuścić jednym uchem a wypuścić drugim. Nie możesz się teraz denerwować :*
Jestem w 18 tygodniu i poczułam może że dwa razy, o ile to na pewno ruchy. Jeszcze jest czas, spokojnie.Dziewczyny duzo macie tych rochow dziecka?? Zadko je odczuwam, ostatnio ciagle bo glowy i skladanie mebli i boje sie czy jest ok a do lekarza dopiero w czwartek
Wszystko udało się po Twojej myśli?Dziękuję dziewczyny za Wszystkie życzenia :* jesteście kochane :*
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)Dziewczyny duzo macie tych rochow dziecka?? Zadko je odczuwam, ostatnio ciagle bo glowy i skladanie mebli i boje sie czy jest ok a do lekarza dopiero w czwartek
MrsMalec jak tam się udał wczorajszy dzień??? Jakie wrażenia?
U mnie chłopaki jeszcze śpią a ja biorę psa na spacer i skoczę do sklepu po zakupy bo mam zamiar zrobić zajebiste śniadanie ;-)
Miłego dnia!
Ja ostatnio właśnie poczułam takie pukniecie i wczoraj znowu. Także jestem pewna że to już ruchy mojego malenstwa.U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)
U mnie chłopaki jeszcze śpią a ja biorę psa na spacer i skoczę do sklepu po zakupy bo mam zamiar zrobić zajebiste śniadanie ;-)
Miłego dnia!
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny Również jestem grudnióweczką.To moje pierwsze dziecko,termin z om mam na 13 grudnia a z usg na 7,prawdopodobnie będzie chłopak ;p
kosa1212
Fanka BB :)
U mnie też dokładnie dzisiaj początek 16 tygodnia i także mam wrażenie że przynajmniej raz poczułam malucha. Co planujesz na to przepyszne śniadanko?U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)
Miłego dnia!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Tak wszystko poszło tak jak należy może oprócz tego że się rozplakalam jak przyszło do mówienia przysięgi przeze mnie na początku było ok ale później juz nie mogłam nic powiedziećWszystko udało się po Twojej myśli?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom