reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej byłam dziś na usg i co kicha bo pani doktor podejrzewa pępowine dwunaczyniową dostałam skierowanie na prenatalne mam sie nie denerwowac bo wg niej dziecko zdrowe wedlug niej ale same wiecie. To sie może wiazać z wadami serca czy układu moczowego wiec bede pod wzmożona kontrola. Kurcze mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi na połowkowym. Aha i chyba ale chyba bedzie chłopak[emoji5]
Będzie dobrze, już było u nas na grupie dużo stresujących sytuacji które potem okazywały się być fałszywym alarmem. !!! Gratulacje chłopca!!

reklama
@ariska to tak jak u nas na majówkach 2013 też jest super taka atmosfera utrzymujemy kontakt i raz w końcu niektórzy i częściej widzimy się wszystkie po całej Polsce ;). Niektóre przyjaźn nawiązały że odwiedzają się regularnie. A jedna z dzieczyn przypadkowo mieszka 1 km ode mnie i chodzimy bardzo często na spacery, wcześniej nie znalysmy się. )

......:::::::::15t. i 3d::::::::.........

Ile dni wstecz lub na przód lekarz może wystawić zwolnienie ? Dzisiaj zaczęly sie zapisy od 13:00 na 19.07 i już ma komplet i muszę do niego dzwonić czy mnie przyjmie czy mam być 17.07 w innej placówce a akurat zwolnienie mam do 19.07 włącznie.

p19uflw1nv024jhl.png

ja pytałam lekarza, powiedział że w uzasadnionych przypadkach może wystawić do 3 dni wstecz

@doublemummy, taka jest prawda że do 3 dni wstecz można wystawić ale nie każdy lekarz na to idzie. Mój daje 2 wstecz i 1 do przodu. I nie wykłócisz 3 wstecz ^^

@basiulka najważniejsze żebyś była pod stałą kontrolą lekarza. No i gratuluję synka :)

@blair_90 rany co za dzień! Tak bardzo Ci współczuję... Ja tego kuriera rozszarpałabym na strzępy. Nie znoszę chamstwa!

Ja dziś cały dzień poza domkiem. Dopiero wróciłam. Mąż ma coś z żołądkiem i jojczy jakby Mu zęby szły ^^ Hihihi Bidulka moja. Idę się Nim zaopiekować ;)

Dziewczyny Ale ta moja córka to histeryczka [emoji16] uczymy ją jeździć na dwóch kołach na rowerze . Tylko delikatnie puszczamy i drze się w niebogłosy. Chyba cała okolica wie że młoda uczy się jeździć

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Ale ta moja córka to histeryczka [emoji16] uczymy ją jeździć na dwóch kołach na rowerze . Tylko delikatnie puszczamy i drze się w niebogłosy. Chyba cała okolica wie że młoda uczy się jeździć

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ile twoja córka ma lat? Moja w kwietniu skończyła 6lat i dzisiaj też zaczęliśmy uczyć ja jeździć na dwóch kolach. Za każdym razem jak startuje to mówi " Nadia nie krec dupką,Nadia nie krec dupka " ale powoli łapie równowagę.

reklama
Dziewczyny gdzie w okolicach bielska najlepiej zrobić połówkowe bo jest galena, konior clinic oraz w kętacj semedica???
Na NFZ na pewno w Galenie można. Mojej siostrze poleciła tam jej lekarka prowadzącą Wójtowicza. Ale w Supramed chyba też można na NFZ.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry