reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Poprzednio chyba było później. A pytał mnie ostatnio mąż czy mam mleko bo jak mi się ostatnio "smoczki" z sutków zrobiły to już było [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje sutki sa ogromne

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro ślub a mnie złapalo pieczenie po wysikaniu się . Do tego doszedł stres :((

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dużo wody z cytryna, w aptece kup furagin z samego rana albo nawet teraz pedz gdzieś na dyżurna aptekę, to jeszcze na noc zdążysz tabletki wziąć. !!! To stresujący dzień ale najszczesliwszy <3 będzie dobrze, kochana życzę wam udanego ślubu i balu do samego rana!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. !

......:::::::::15t. i 3d::::::::.........

@mrsMalec cudownego ślubu. U mnie jest piękna pogoda więc wysyłam ją do Ciebie, żeby słonko nigdy nie zaszło :) To niezapomniany czas więc szalej i nie myśl co dalej :D No i mam nadzieję że pęcherz już Ci odpuścił. Wszystkiego dobrego!

Sobota!!! Mąż w domu, królik już mi pokicał po głowie ^^ Jestem szczęśliwa <3 Dziś mamy warsztaty dla przyszłych rodziców o 10:00. 2 godzinki sobie trochę posłuchamy :) A potem czyyyyyste lenistwo.

Miłego dnia! :)

Obudzilam sie o 3:03 ze skołatanym sercem. Śniło mi sie, że jechałam autem i miałam wypadek aż drugi samochód dachował. Nie wiem co to może znaczyć i boje się sprawdzać sennik.

p19uflw1nv024jhl.png
Nie stresuj sie sny to sny i czasem nam sie snia jakies głupoty jak np coś w tv zobaczylismy i sie zaczyna projekcja tylko zniekształcona nie ma sie co bać.

reklama
Do góry