pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie mam pojeciaA robia tez na nfz?bo mam skierowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam pojeciaA robia tez na nfz?bo mam skierowanie
witam w klubie u nas to samo hahahahahDziewczyny Ale ta moja córka to histeryczka [emoji16] uczymy ją jeździć na dwóch kołach na rowerze . Tylko delikatnie puszczamy i drze się w niebogłosy. Chyba cała okolica wie że młoda uczy się jeździć
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !Dziewczyny dziękuję bardzo. Ja już jakiś czas po wizycie, ale byliśmy jeszcze na zakupach. Wszystko z moim maleństwem dobrze i znam już płeć, będzie dziewczynka
Moje sutki sa ogromnePoprzednio chyba było później. A pytał mnie ostatnio mąż czy mam mleko bo jak mi się ostatnio "smoczki" z sutków zrobiły to już było [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dużo wody z cytryna, w aptece kup furagin z samego rana albo nawet teraz pedz gdzieś na dyżurna aptekę, to jeszcze na noc zdążysz tabletki wziąć. !!! To stresujący dzień ale najszczesliwszy <3 będzie dobrze, kochana życzę wam udanego ślubu i balu do samego rana!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. !Jutro ślub a mnie złapalo pieczenie po wysikaniu się . Do tego doszedł stres (
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie sny to sny i czasem nam sie snia jakies głupoty jak np coś w tv zobaczylismy i sie zaczyna projekcja tylko zniekształcona nie ma sie co bać.Obudzilam sie o 3:03 ze skołatanym sercem. Śniło mi sie, że jechałam autem i miałam wypadek aż drugi samochód dachował. Nie wiem co to może znaczyć i boje się sprawdzać sennik.
Ślicznego ślubu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia☺Jutro ślub a mnie złapalo pieczenie po wysikaniu się . Do tego doszedł stres (
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom