reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Reniuszek ciagnie cie do biegow czy sprzatania po remoncie ;-).

Ja dzis durna pzlam na msze z procesja 3h na nogach. Dzieci juz mialy dosc nikt dzwonic nie chcial dziewczynkom kwiatow braklo to jakiea 3km masakra.
Wczoraj mega migrena przez ktora zapomnialam ze mam wziasc zastrzyk.
Ja ruchy odczuwalam jako kilkukrotne podbijanie brzucha jk trzepot skrzydel taki szybki. Teraz rzadiej pojedyncze puk jak leze.

Dziewczyny a ja nie czuje jeszcze maluszka dziś 16 t 1 dzień w zeszłym tygodniu mi się tak jakby wydawało że coś czuję., później byłam na szybkim usg i wszystko ok..to pierwsza ciąża i niewiem może powinnam się martwić.? ? A może to jeszcze nie czas

My caly dzien w plenerze.Pozdrawiamy

Załączniki

• 2017-06-15-17-38-24-014-600x801-300x400.jpg
    2017-06-15-17-38-24-014-600x801-300x400.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20170615_174106.jpg
    IMG_20170615_174106.jpg
    634,5 KB · Wyświetleń: 111
Witam się weekendowo,

Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...

Małgos od 16 mozna czyc ruchy ale najczesciej 18-20 tydz takze jeszcze jest duzo czasu:*Spokojnie:)

Karolcia super:)pieknie tam!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszcze Ci :)Też już bym chciała wyczuć :) A w którym tyg jesteś? Mówią że wieczorem można najbardziej wyczuć ruchy ale nie wiem.Będę wysłuchiwać swojego Maleństwa :)

Zapmarta ja nie znam jeszcze wynikow.. odpisze Ci we wtorek..

Andzela jestem w 16t4d.Ja wyczulam po paczce ciasteczek z czekolada:)ale 1 dziecko pamietam wieczorami faktycznie bylo najbardziej aktywne.Sprobuj wyczuwac nad spojeniem łonowym a nie strikte pod pępkiem:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się weekendowo,

Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...
A to podajesz ryzyko podstawowe czy skorygowane?
U mnie podstawowe wyniosło 1: 563 a skorygowane 1: 8226

A miałaś omawiane wyniki z lekarzem?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry