reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

hej. Nie mogę sobie poradzić z tym wątkiem prywatnym. Nie wiem gdzie jest i jak wejść do niego. POMOCY ;/
Kolana najpierw wchodzisz na link który dostałaś w prywatnej wiadomości a potem klikasz OBSERWUJ POST ! I będzie już zapisany nawet w tel. Na górze będzie się wyświetlal

......:::::::::12t. i 1d::::::::.........

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Oska spełnienia marzeń ! :*.
Super wieści po wizytach, gratuluję.
Ja tez już czuje mojego Maluszka. Na razie to delikatne muskanie ale ileż przyjemności:).
Wczoraj dzwonił do mnie lekarz, przyszły moje wyniki z badania biochemicznego. Wszystko w porządku:). Teraz czekam do wizyty kontrolnej 9 czerwca, to znowu podejrzymy Maleństwo. U nas dziś chłodniej. Wczoraj miałam takiego powera. Po pracy wysprzątałam całą sypialnię ( ubrania w które się nie mieszczę przerzuciłam na gorę, nie będą mnie denerwować;)), a później wzięłam się sadzenie kwiatów. Padłam jak zabita a spałam byle jak ;/.

Cześć Wam wszystkim :*
Rozpisalyscie się niemiłosiernie, więc wybaczcie, że nie ogarnę wszystkiego skrupulatnie :p

Oska przede WSZYSTKIM TOBIE STO LAT DUŻO MIŁOŚCI SZCZĘŚCIA WSPANIAŁEJ CIĄŻY I POCIECHY :* DZISIAJ JEST TWÓJ DZIEŃ!!

Dziewczyny z marzeniami sennymi teraz co noc nowa przygoda :-D. Mi się też coś tam śniło nie do ogarnięcia umysłem :-D

Gie er jakie nogi! Jestem w szoku :*

Ja chyba zacznę się przeglądać w odbiciu lodówki bo tam wyglądam jak zgrabna laska Hahaha :-D
Dzięki Madziu za porównanie :-) jak tam wczoraj stałam z Rafałem (zielona koszulka) to właściwie miałam wrażenie że gabarytami już się do niego zbliżam:-D

Rossiczka dziękuję. Potrafisz poprawić humor kochana :*

Ja zasnęłam wczoraj nawet nie wiem kiedy. W opakowaniu, pod kocem.... Porażka.
Obudziłam się w nocy dałam radę się tylko rozebrać u siku 5razy (kiedy to się Cholewa skończy :realmad:). Cała noc spałam na wznak. Już chyba ciało samo chroni dzidzie.
Rano obudziłam się z bólem brzucha jak na okres i też to jest ten czas miesiączki. Myślicie, że ma to związek?
W dodatku mam zaparcia i czuję że ten dyskomfort też potęguje różne rewolucję.
Miałam odwieźć młodego do przedszkola, ale wzięłam nospe i siedzimy w domu - trudno!
Dzisiaj wizyta mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Chciałabym już w końcu znać płeć dzidziusia by móc coś ładnego kupić :-]

Witajcie Dziewczyny., przede wszystkim @Oska305 Wszystkiego Najlepszego ja również mam święto rocznicę ślubu , macie jakiś pomysł na mały drobiazg dla męża.? ?

Powodzenia dzis na wizytach-wszystko będzie dobrze :)

Przepraszam że się aż tak nie udzielam ale jestem cały czas i czytam. Bardzo cieszę się na każdą pozytywną wiadomość. Dobra passo trwaj :biggrin2:

reklama
Witajcie Dziewczyny., przede wszystkim @Oska305 Wszystkiego Najlepszego ja również mam święto rocznicę ślubu , macie jakiś pomysł na mały drobiazg dla męża.? ?

Powodzenia dzis na wizytach-wszystko będzie dobrze :)

Przepraszam że się aż tak nie udzielam ale jestem cały czas i czytam. Bardzo cieszę się na każdą pozytywną wiadomość. Dobra passo trwaj :biggrin2:
My z mężem robimy sobie drobne prezenty adekwatne do nazwy rocznicy ^^ Np. papierowa = bilety do kina ^^ hihihi :)

Do góry