reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
Ale wczoraj się rozpisalyscie... ja o 21 poszłam spać, po ciężkim dniu :)
Teraz na śniadanie kleje makaron z truskawkami, bo wczoraj mi nie wyszło, za bardzo najadłam się obiadem.
Śniło mi się dziś... że jestem prostytutka, no hit hahaha :)
Na 10 idę na paznokcie, nareszcie :)
Super,że mamy dobre wieści z wizyt:*
Wyposzczona jesteś :D :D

Dzień dobry :-)
Udanych wizyt !!!! Trzymam kciuki!

U mnie od rana to SAMO, mąż w pracy, syn w szkole a ja zabieram się za jakiś delikatny trening, sprzątanie i obiad. Mój Ł ma dzisiaj urodziny więc skoczę jeszcze po prezent ;-)
Miłego dnia!

Dzień dobry [emoji6]!
W Gdańsku na razie 13° i spore zachmurzenie. Niby ma się potem rozpogodzić, ale jako, że jestem zmarźluchem to ubrałam dziś pierwszy raz moje ciążowe jeansy [emoji16]. Osłonka na brzuch jeszcze sporo za duża, ale to taki "przełom" [emoji16][emoji16].

@Millo no to trzymam kciuki za rekrutację [emoji6]. Wiem jakie to cyrki są, moja mama jest przedszkolanką [emoji6].

@CarlaR @bea25ta cudownych wieści na wizytach [emoji16].

Ja dziś po południu idę do mamy na kawę z okazji dnia mamy [emoji23]. Nie było okazji załatwić tego wcześniej [emoji6]. Pytała się co chcę na obiad a ja wyjątkowo mam w głowie czarną dziurę [emoji54] nie wiem co bym zjadła.. Jakieś inspiracje [emoji6]?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, chwile to zajęło, ale mamy swój wątek zamknięty.
Każda z was powinna dostać zaproszenie w formie prywatnej. Jeśli, któraś z was nie dostała takiej wiadomości - napiszcie do mnie :)

Na zamkniętym wątku możemy tam pisać prywatne wiadomości. Będziemy mogły podzielić się w przyszłości zdjęciami dzieciaków :)

Prosiłabym jednak, żeby większość rozmowy została tutaj, przynajmniej tej nie osobistej :) Jak widzicie , nowe dziewczyny nadal do nas dołączają, dobrze by było gdybyśmy tego nie straciły, bo jak widzicie najnowsze dziewczyny fajne są :)

Cześć dziewczyny :)

Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowe :D staram się zdobywać nowe wiadomości :) czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia :) Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :)

Cześć dziewczyny :)

Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale przez pracę nawet nie miałam czasu się z Wami przywitać. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, więc wszystko jest nowe :D staram się zdobywać nowe wiadomości :) czytając Was wiem, że wiele mogę się od Was dowiedzieć i utrzymywać kontakt. Termin mam na 21 grudnia :) Ostatnie dni pracy i od przyszłego tygodnia zaczynam wolne więc i na forum znajdzie się więcej czasu.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :)
Witaj,

Super, że do nas dołączasz, coraz więcej nas :):)

reklama
Do góry