zapmarta
Karolkowa mama
Powodzenia na wizytach dziewczyny!
I miłego słonecznego dnia dla wszystkich.
I miłego słonecznego dnia dla wszystkich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmmmm, ja też uwielbiam niestety, Mąż nie lubi za bardzo. Więc obiad mięsny, ale na kolację chyba zrobię coś z truskawkamiPowodzenia dziewczyny na wizytach
Miłego dnia dla wszystkich
U mnie dzisiaj na obiad będą knedle z truskawkami.Uwielbiam wszelkiego rodzaju kluchy,kopytka,śląskie itp
Próbowałam już kilka razy, ale masz rację, może podejmę jeszcze jedna próbę@maggie91 Ja swojego przekonałam do takich rzeczy bo okazało się że robię lepsze niż jego mama i mu smakuje A masz przepis na coś fajnego i sprawdzonego z truskawkami?Bo mam teraz fazę na truskawki
@maggie91 Ja swojego przekonałam do takich rzeczy bo okazało się że robię lepsze niż jego mama i mu smakuje A masz przepis na coś fajnego i sprawdzonego z truskawkami?Bo mam teraz fazę na truskawki
Mam głupie pytanie... Haha jak się ubieracie do ginekologa, żeby było wam wygodnie podczas badań itp?