reklama
Millo
Fanka BB :)
Hej:*samych dobrych wiesci dzisiaj i udanego dnia dla wszystkich:*
Jak czytam takie tragedie ze ktos traci dziecko w poznym okresie ciazy to pozniej sie strasznie stresuje do 20.06 jeszcze tyle czasu..buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jak czytam takie tragedie ze ktos traci dziecko w poznym okresie ciazy to pozniej sie strasznie stresuje do 20.06 jeszcze tyle czasu..buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, mnie na studiach zawsze uczono, że nie należy przywiązywać się do treści snu - który zależy od naszej kreatywności, charakteru, wyobraźni. Tylko raczej do emocji, które w tym śnie występowały. Czułaś strach i smutek? Niepewność i przygnębienie apropo przyszłości?Mam sprawę do tych z Was, które znają się trochę na snach. Pół nocy śniły mi się groby chyba małych dzieci. I tak strasznie płakałam. Obudziłam się przerażona i nie mogłam dojść do siebie dłuższy czas. Co to może znaczyć???
Powinnaś bardziej zrelaksować się w normalnym życiu, mniej myśli negatywnych, mniej leku. Wiem, że to trudne. Ale organizm być może daje Ci znać, abyś po prostu uspokoiła myśli :*
Dla nas sukcesem w ciąży będzie nie nakrecanie się. Umiejętność złapania danej negatywnej myśli i szybko zmiana jej na coś pozytywnego, na miłość, szczęście, radość z tego, co nosimy w sobie. Wyobrażam sobie, ze niektóre z nas nad tym nie panują i te nawracajace czarne scenariusze są męczące, ale ja wierzę, że dobro zawsze pokona zło i trzeba dać sobie szanse przeżyć każda emocje, która się pojawi (tylko jedne krócej, drugie dłużej).
:*
:*
eklerkaa
Fanka BB :)
@JaneHeart @Lady_Waiting, czekamy na same dobre wiadomości i piękne zdjęcia Powodzenia!
Dzięki. Łatwo nie będzie, ale się postaram[emoji5]Kochana, mnie na studiach zawsze uczono, że nie należy przywiązywać się do treści snu - który zależy od naszej kreatywności, charakteru, wyobraźni. Tylko raczej do emocji, które w tym śnie występowały. Czułaś strach i smutek? Niepewność i przygnębienie apropo przyszłości?
Powinnaś bardziej zrelaksować się w normalnym życiu, mniej myśli negatywnych, mniej leku. Wiem, że to trudne. Ale organizm być może daje Ci znać, abyś po prostu uspokoiła myśli :*
reklama