reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

1495388057-aaaaaa.jpeg
rano bylo śniadanie pozniej dluuuuuugo nic a przed chwila zjadlam jufke . Powiem wam ze tak dlugie przerwy w jedzeniu nie sa juz dla mnie dobre

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie dziewczyny korzystają z pogody. [emoji5]
My wczoraj i dzisiaj grillowalismy u mojej siostry. Teraz wróciliśmy ogarniam mała do spania i chyba seriale nadrobie.
Ja od kilku dni jem prawie tylko owoce. Nektarynki mogę jeść kilogramami [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ja też owoce, sałatki, warzywa. Zawsze byłam mięsożerna a od kilku dni na samą mysl o mięsie mnie mdli.

Ja moge na okraglo jesc chlodnik I mieso :) O dziwo do slodyczy mnie nie ciagnie :D
I ku mojemu ogromnemu zdziwieniu nie mam zadnych ciazowych mdlosci ;)

A ja się dziś objadlam na tych chrzcinach. Oczywiście salatki "wciagalam nosem"ale to też nie każda mi podeszła, np gyrosowa do tej pory uwielbiana "newer", bleeeh. Najlepsza to grecka i heja. No i ciasto, a zupka grzybowa jaka pyszna o Boziuuu, a torcik! Mmmm! No i nie omieszkalam podkrasc z dziecięcego stolika chipsów, wybaczcie mi maluszki, odkupie :errr: NO I NAJWAŻNIEJSZE ładnie wygladalam chyba bo nawet teściowa poświęciła ułamek sekundy żeby sie mną pozachwycac:cool::rolleyes: Reasumując, jestem po prostu dziś zadowolona głównie dlatego że się najadlam :laugh2:

A ja się dziś objadlam na tych chrzcinach. Oczywiście salatki "wciagalam nosem"ale to też nie każda mi podeszła, np gyrosowa do tej pory uwielbiana "newer", bleeeh. Najlepsza to grecka i heja. No i ciasto, a zupka grzybowa jaka pyszna o Boziuuu, a torcik! Mmmm! No i nie omieszkalam podkrasc z dziecięcego stolika chipsów, wybaczcie mi maluszki, odkupie :errr: NO I NAJWAŻNIEJSZE ładnie wygladalam chyba bo nawet teściowa poświęciła ułamek sekundy żeby sie mną pozachwycac:cool::rolleyes: Reasumując, jestem po prostu dziś zadowolona głównie dlatego że się najadlam :laugh2:
Zadowolona Mama to i zadowolona fasolka :D

A mnie I mojego "Wlocha "mąż zaprosił na pizzę :-) ale chyba trzeba było wziąć makaron [emoji23] [emoji23] [emoji23] pół godziny się zastanawiałam co zamówić

A wiesz coś do kiedy będą Was chcieli zatrzymać?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Doktor w czwartek na badaniu mówił że w poniedziałek zrobimy USG i badanie i może wypiszą mnie do domu...
Dziś od jakiś 3h strasznie bolą mnie plecy na dole normalnie nie mogę wyleżeć...masakra :-(

reklama
Dziewczyny chyba przestanę tu zaglądać głównie przez tą lufkę. Szkurde mam 10km po ten smakołyk a smak jak stąd do ..wpiździet :p a do tego na myśl o jedzeniu jest mi niedobrze. Jutro z rana wizyta i stąd mulenie bo stresa już mam

Do góry