iwilleatyou
Fanka BB :)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też owoce, sałatki, warzywa. Zawsze byłam mięsożerna a od kilku dni na samą mysl o mięsie mnie mdli.Pewnie dziewczyny korzystają z pogody. [emoji5]
My wczoraj i dzisiaj grillowalismy u mojej siostry. Teraz wróciliśmy ogarniam mała do spania i chyba seriale nadrobie.
Ja od kilku dni jem prawie tylko owoce. Nektarynki mogę jeść kilogramami [emoji23]
Ja też zawsze mięsozerna byłam. W poprzedniej ciąży mięso i słodycze. A teraz warzywa i owoce. Na grillu się smieli, że ja tylko banany, nektarynki i arbuz [emoji3]Ja też owoce, sałatki, warzywa. Zawsze byłam mięsożerna a od kilku dni na samą mysl o mięsie mnie mdli.
Zadowolona Mama to i zadowolona fasolkaA ja się dziś objadlam na tych chrzcinach. Oczywiście salatki "wciagalam nosem"ale to też nie każda mi podeszła, np gyrosowa do tej pory uwielbiana "newer", bleeeh. Najlepsza to grecka i heja. No i ciasto, a zupka grzybowa jaka pyszna o Boziuuu, a torcik! Mmmm! No i nie omieszkalam podkrasc z dziecięcego stolika chipsów, wybaczcie mi maluszki, odkupie NO I NAJWAŻNIEJSZE ładnie wygladalam chyba bo nawet teściowa poświęciła ułamek sekundy żeby sie mną pozachwycac Reasumując, jestem po prostu dziś zadowolona głównie dlatego że się najadlam
A wiesz coś do kiedy będą Was chcieli zatrzymać?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom