Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiara to połowa sukcesu. Cały nasz skład dotrze szczęśliwie do końca i innej opcji nie ma[emoji7] A mówił i Ci jak długo ten prolutex? Ja już 12 tydzień i mam dość.
A wiesz coś do kiedy będą Was chcieli zatrzymać?W planach było żebym teraz 26.05 po wizycie odkładała prolutex bo miałam redukować duphaston teraz biorę 3x2 i miałam odkładać po 1tabletce co 5dni aż dojdę do 3x1 ale niestety jestem w szpitalu i mam narazie zostać przy starej dawce duphaston to i pewnie prolutex mi zostanie...zobaczymy co moja doktorka powie w piątek na wizycie....
Ooo ja też mam na 3.12Czesc dziewzyny Jestem w 12 tygodniu ciazy I mam termin na 03.12.
Zycze wszystkim milego dnia
GratulacjeOoo ja też mam na 3.12
[emoji2] [emoji2] [emoji2]Hehe cicho bylo bo ja bylam w pracy a pozniej zasnelam ale juz wrocilam i wszyscy sie pewnie ciesza [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom