reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja też mam duże dawki 3x2 tabletki lutinusa + 3x2tabletki duphaston + 1raz dziennie prolutex do brzucha...
Powiem Ci szczerze że strasznie mi ciężko jest, strasznie stresuje się tą ciąża tym bardziej że dwa serduszka noszę w brzuszku. Pewnie stres wynika z tego że tak bardzo boję się kolejnej straty... Modlę się codziennie żeby wszystko dobrze się skończyło :-) i mam nadzieję a to chyba najważniejsze :-)
Wiara to połowa sukcesu. Cały nasz skład dotrze szczęśliwie do końca i innej opcji nie ma[emoji7] A mówił i Ci jak długo ten prolutex? Ja już 12 tydzień i mam dość.

reklama
U nas też dziś nie zbyt pogoda a nawet lało już jak Cholera, a niebo teraz w chmurach. Ja dziś na obiad standardowo niedzielne rosołek a na drugie ziemniaki pierś z kurczaka i mizera

@daruuunia3 poproś może mamę albo męża czy kogoś by Ci pomógł, opowiedz jaka sytuacja. udanej komuni ! Trzymam kciuki by plamienia już nie powtórzyły się.

@dzięki @JaneHeart zaraz sobie zobaczę.

@panda88 witaj i również życzę miłego dnia.

......:::::::::10tydz i 5dni::::::::.........

Cześć dziewczyny:) od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?:) potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź:)) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia :(
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.
Witaj i się rozgość. Gratulacje[emoji9] Brązowymi plamieniami jeszcze się za bardzo nie martw. Ja co prawda leżała kilka dni w szpitalu z tego powodu, ale to raczej na obserwacji. Dużo leż i odpoczywaj. Bierz progesteron i spokojnie. W razie czerwonych plamien natychmiast kontaktuj się z lekarzem. Bedzie dobrze[emoji4]

Cześć dziewczyny:) od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?:) potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź:)) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia :(
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.
A bierzesz luteine lub duphaston?

reklama
Dziekuje za mile przyjecie :)
Co do krwawien, to ja mialam taka sytuacje juz dwa razy. Pierwszy raz to byly brazowe plamienia, a za drugim razem normalnie jak na okres. Trafilam na tzw Early pregnancy unit I nic mi nie dali, tylko zbadala mnie lekarz. Stres ogromny, bo powiedziala ze "nie moze znalezc zdrodla krwawienia". Pobrala probke I wyslala do domu.
Agusia13 trzymam mocno kciuki za Was :)
Na chwile obecna jest wszystko ok, we wtorek ide na usg :)

Do góry