Wiara to połowa sukcesu. Cały nasz skład dotrze szczęśliwie do końca i innej opcji nie ma[emoji7] A mówił i Ci jak długo ten prolutex? Ja już 12 tydzień i mam dość.Ja też mam duże dawki 3x2 tabletki lutinusa + 3x2tabletki duphaston + 1raz dziennie prolutex do brzucha...
Powiem Ci szczerze że strasznie mi ciężko jest, strasznie stresuje się tą ciąża tym bardziej że dwa serduszka noszę w brzuszku. Pewnie stres wynika z tego że tak bardzo boję się kolejnej straty... Modlę się codziennie żeby wszystko dobrze się skończyło :-) i mam nadzieję a to chyba najważniejsze :-)
reklama
M@gda
Moderatorka
Witaj, rozgosc sieCzesc dziewzyny Jestem w 12 tygodniu ciazy I mam termin na 03.12.
Zycze wszystkim milego dnia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Fanka BB :)
U nas też dziś nie zbyt pogoda a nawet lało już jak Cholera, a niebo teraz w chmurach. Ja dziś na obiad standardowo niedzielne rosołek a na drugie ziemniaki pierś z kurczaka i mizera
@daruuunia3 poproś może mamę albo męża czy kogoś by Ci pomógł, opowiedz jaka sytuacja. udanej komuni ! Trzymam kciuki by plamienia już nie powtórzyły się.
@dzięki @JaneHeart zaraz sobie zobaczę.
@panda88 witaj i również życzę miłego dnia.
......:::::::::10tydz i 5dni::::::::.........
@daruuunia3 poproś może mamę albo męża czy kogoś by Ci pomógł, opowiedz jaka sytuacja. udanej komuni ! Trzymam kciuki by plamienia już nie powtórzyły się.
@dzięki @JaneHeart zaraz sobie zobaczę.
@panda88 witaj i również życzę miłego dnia.
......:::::::::10tydz i 5dni::::::::.........
Witaj i się rozgość. Gratulacje[emoji9] Brązowymi plamieniami jeszcze się za bardzo nie martw. Ja co prawda leżała kilka dni w szpitalu z tego powodu, ale to raczej na obserwacji. Dużo leż i odpoczywaj. Bierz progesteron i spokojnie. W razie czerwonych plamien natychmiast kontaktuj się z lekarzem. Bedzie dobrze[emoji4]Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie? potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.
A bierzesz luteine lub duphaston?Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie? potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.
Tak biorę 3x2 luteina i 3x1 dupchaston także nie malo od początkuA bierzesz luteine lub duphaston?
Czyli powinno być dobrze. Ja plamiłam na przełomie 6 i 7 tygodnia i odpukać spokój. Zero stresu i odpoczywaj, najlepiej leżącTak biorę 3x2 luteina i 3x1 dupchaston także nie malo od początku
Dziekuje tak właśnie robię dziś leżę sobieCzyli powinno być dobrze. Ja plamiłam na przełomie 6 i 7 tygodnia i odpukać spokój. Zero stresu i odpoczywaj, najlepiej leżąc
reklama
Dziekuje za mile przyjecie
Co do krwawien, to ja mialam taka sytuacje juz dwa razy. Pierwszy raz to byly brazowe plamienia, a za drugim razem normalnie jak na okres. Trafilam na tzw Early pregnancy unit I nic mi nie dali, tylko zbadala mnie lekarz. Stres ogromny, bo powiedziala ze "nie moze znalezc zdrodla krwawienia". Pobrala probke I wyslala do domu.
Agusia13 trzymam mocno kciuki za Was
Na chwile obecna jest wszystko ok, we wtorek ide na usg
Co do krwawien, to ja mialam taka sytuacje juz dwa razy. Pierwszy raz to byly brazowe plamienia, a za drugim razem normalnie jak na okres. Trafilam na tzw Early pregnancy unit I nic mi nie dali, tylko zbadala mnie lekarz. Stres ogromny, bo powiedziala ze "nie moze znalezc zdrodla krwawienia". Pobrala probke I wyslala do domu.
Agusia13 trzymam mocno kciuki za Was
Na chwile obecna jest wszystko ok, we wtorek ide na usg