reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny,
Spałam dzisiaj jak bobas , w końcu zaczynam wierzyć że z tą ciążą będzie wszystko ok

Mikado olej rodziców, jesteś dorosła i możesz żyć po swojemu, nic im do tego. Moja teściowa to taki typ co do wszystkiego się wtrąca i wygłasza "swoje opinie", bo jak to ona twierdzi ma prawo. Mój T. w końcu nie wytrzymał i zerwał kontakt. W sumie w końcu mamy spokój. A ona kisi się w swoim jadzie, sama....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo ja też uwielbiam brzuszki ciążowe, ale takie większe, bo mój to teraz bardziej wygląda jakby mi się przytylo po prostu :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Rossiczka to musisz jeszcze wiecej jesc by szyciej urósł[emoji23][emoji41][emoji38][emoji8]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe wczoraj jak byłam z Młodym na placu zabaw, to dwie mamuśki jak na mnie spojrzały zaczęły o dietach gadać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hehe wczoraj jak byłam z Młodym na placu zabaw, to dwie mamuśki jak na mnie spojrzały zaczęły o dietach gadać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Mnie też już ostatnio wujek docinał odnosnie wagi że powinnam jakaś diete zastosować, ale nie wie o ciaży powiedziałam żeby na siebie patrzł bo ta jego dieta cos kiepsko działa ale miał mine.

Fajnie tak czytać że dzieciaczki rosną dobrze sie rozwiajaja oby wiecej takich informacji.☺ Ja nadal zwracam nawet mam wrażenie że więcej ale jakoś daje rade.

Mnie też już ostatnio wujek docinał odnosnie wagi że powinnam jakaś diete zastosować, ale nie wie o ciaży powiedziałam żeby na siebie patrzł bo ta jego dieta cos kiepsko działa ale miał mine.
Te mamuśki też nie wiedzialy. Natomiast śmiesznie to wyszło. Mnie takie rzeczy nie dołują, niech se gadają i myślą co chcą .

Fajnie tak czytać że dzieciaczki rosną dobrze sie rozwiajaja oby wiecej takich informacji.[emoji5] Ja nadal zwracam nawet mam wrażenie że więcej ale jakoś daje rade.
U mnie chyba się uspokoilo, wczoraj było już dużo lepiej pod tym względem, A dzisiaj w ogóle lux, bo nawet po euthyroxie nie musiałam się powstrzymać, tylko czułam się dobrze.

Zjadłam owsianke z bananem i popijam kawę :-)

Dzień dobry :) pozdrawiam z meeeeeega wielkiej kolejki w laboratorium. Dramat jakiś...wszytko się ciągnie i wlecze a ja jestem na czczo i jeszcze sporo nic nie zjem bo jeszcze leków na tarczycę nie brałam :/ może by tak na kogoś zwymiotować ;)

reklama
Digital wspolczucia:/.. Ja jutro ide ale na szczescie na PAPPA nie trzeba byc na czczo uff

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry