reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ludzie... Dziewczyny zaraz peknę. Tylko jej i jem. Już nie mogę, ale dalej jem. Głód mi nie odpuszcza. Też tak macie? Mam już tego dość.

o boziuniu ja mam to samo.. normalnie szału zaraz dostanę.. caly czas coś jem..
a wydeło mnie dziś jakbym była w jakimś 5 miesiącu.. aż córka powiedziała do mnie dziś :mamo ale Ty masz już duży brzuch.. a to dopiero 8tyg+1d. A z natury jestem bardzo szczupła.

reklama
Dziewczyny, blazejwa.mama, maggie91 dopiszcie się do kalendarza jeśli jeszcze nie jesteście dopisane.

To samo reszta dziewczyn :)

Jej ostatnio mi się tak pizzy chciało ale .. moja znajoma przez ciążę jadła fast foody .. i dzieciątko jej się urodziło chore .. lekarz twierdzi ze przez fast foody.. okazało się ze ma wiodkosc mięśni .. ma 6 mies i główki sama nie trzyma ani nie jest takim żywym dzieciatkiem.. a teraz wyszło jej na dodatek niezgodność genów i dziecko może dożyć tylko 2 lata :( czasami cudem udaje się dłużej ale to sporadyczne przypadki .. także ja w ciąży odpuszczam fast foody

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wierzę w to sory. Pizza może być zdrowa tam jest tylko ciasto można zjeść z rukola szpinakiem, ja dzisiaj jadłam pizze i na kolacje mam lasagne zdobiona przez teściowa. Wczoraj pierogi to też jest tam ciasto. dziecko ma wadę genetyczna, a nie wadę przez jedzenie przepraszam ale nie wierzę w to ja jem wszystko oczywiście to co mogę bo na kilka rzeczy reaguje bleeee.

reklama
Już po :) wszystko ok! Dziedzic ma prawie 3cm, serduszko bije jak dzwon: 178 tętno. Rośnie prawidłowo wg. OMi zaczyna przypominać człowieka ;)

Jako bonus, lekarz na poczet badań prenatalnych powiedział nam, że już widzi zaczatki kości nosowej i nie widzi obrzęku na szyjce :) jest cudownie!

Dziękuję za kciuki!!!! :*
Fantastycznie, ja też już chcę być tak daleko!!!

Do góry