eklerkaa
Fanka BB :)
Dziękuję Madzia
...........:::::::7tydz i 2dni:::::::::..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Korona bije po oczach Królowo
Kasia ja biore prenatal duo
Magmag to ile bierzesz w sumie kwasu na dzien?bo folliany i kwas foliowy to jest to samo tylko follian jest naturalny a kwas foliowy jest syntetyczny
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ooooo ale koleżanka z orientowanaW sumie wychodzi 600 µg z tego co widzę bo:
Rano 1x1 acti folin (wartość 1 tabletki -foliany 2mg: actifolin 1mg, kwas foliowy 1mg)
Póżniej 2x1 mama dha premium+ (wartość dla dwóch kapsułek- foliany 400µg w tym: kwas foliowy 200µg, metafolina 200µg)
Mój ostatnio kupił mi Samsunga J5 bo wcześniejszy tak mi się wieszał, że szok. ten jest spoko, oprócz tego, że nie moge dodawać zdjęć na bb, wiecie jak zmniejszyć rozmair zdjęcia?Przychodzi mąż z zakupów i co? Kupił mi nowy tel. Xperia z5 )! W końcu tel zawieszc się mi nie będzie!!!
ooooo ale koleżanka z orientowana