reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Korona bije po oczach Królowo :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png

Gdzie ta korona, nic nie widzę :D:D

A tak serio, postaram się być dobrym moderatorem (nie mylić ze smacznym) :)

Kasia ja biore prenatal duo
Magmag to ile bierzesz w sumie kwasu na dzien?bo folliany i kwas foliowy to jest to samo tylko follian jest naturalny a kwas foliowy jest syntetyczny

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie wychodzi 600 µg z tego co widzę bo:
Rano 1x1 acti folin (wartość 1 tabletki -foliany 2mg: actifolin 1mg, kwas foliowy 1mg)
Póżniej 2x1 mama dha premium+ (wartość dla dwóch kapsułek- foliany 400µg w tym: kwas foliowy 200µg, metafolina 200µg) :)

Przychodzi mąż z zakupów i co? Kupił mi nowy tel. Xperia z5 ;))! W końcu tel zawieszc się mi nie będzie!!!

...........:::::::7tydz i 2dni:::::::::..........
Mój ostatnio kupił mi Samsunga J5 :p bo wcześniejszy tak mi się wieszał, że szok. ten jest spoko, oprócz tego, że nie moge dodawać zdjęć na bb, wiecie jak zmniejszyć rozmair zdjęcia?

reklama
Czesc mamuśki :) podczytuje Was od 1 strony i śledzę historie i kibicuje kazdej z Was:)
Mysle ze czas sie ujawnić:) mam na imię Natalia, lat 30, mamy juz 6-letnia Emilke a o drugie Bobo staraliśmy sie nie całe 5 lat...:errr: tyle co testów w tym czasie zrobiłam, tyle co łez wylałam to moje . W zeszłym m-cu okres spóźniał mi sie 9 dni ( mam dosc nie regularne cykle) i byłam pełna nadziei, ktora niestety jak co m-c prysła jak bańka mydlana. W tym moemencie, odpuściłam wszelkie starania, zapisałam sie na zabieg bariatryczny ( niestety zaczynam z ogromna nadwaga) i wtedy bach...2 kreseczki :biggrin2: Pierwsza wizyte miałam by potwierdzić ciąże i było to 4tydz 3 dni, potem poszłam 6tydz2dni byl pęcherzyk i ciałko żółte, dzis jest około 8 tyg na 14.30 (czasu ang) mam wizyte i modlę sie o bączka z serduszkiem❤❤
Mocno trzymam za Was i za siebie kciuki i mam nadzieje ze moge dołączyć do szanownego grona:))

Do góry