Aaaaa!!! Wiedziałam! Cudownie! Ale się cieszę!Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!Zobacz załącznik 802334
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Gratuluje, bardzo sie ciesze:*Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!Zobacz załącznik 802334
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze!!! Trzymam kciukiJadę już do lekarza. Wizyta o 17. Tak się boję. Dziewczynki ja już tyle przeszłam, że trudno mi się nastawiac pozytywnie i wierzyć, że będzie ok. Westchnijcie za mnie żebym mogła sie cieszyć zdrowym Maleństwem.
M@gda
Moderatorka
Pewnie dobrze robisz. Ja bym chciala na juz wszystko. Jutro pewnie nie bedzie nic widac jak pode do lekarza.Gratuluję bety, ja moja wizytę przenioslam na przyszłą środę. W pierwszej ciąży też mniej więcej w tym terminie było pierwsze usg. Stwierdziłam że tydzień poczekam, licząc że od razu serduszko będzie.
Przepraszam zapomniałam w kalendarzu zmienić
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Fantastycznie. Po prostu cudowanie.Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!Zobacz załącznik 802334
Moje drogie, a ja caly czas zyje w niewiedzy... przenioslam dzis wizyte z 18 tego na jutro. Jutro o 9:40 jade na ogloszenie wyroku do kliniki....
Antonia2016
Fanka BB :)
Super Millo :-) nie mogło być inaczej :-)Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!Zobacz załącznik 802334
M@gda
Moderatorka
Tez mam wizyte jutro o 9 40.Moje drogie, a ja caly czas zyje w niewiedzy... przenioslam dzis wizyte z 18 tego na jutro. Jutro o 9:40 jade na ogloszenie wyroku do kliniki....
Melka zycze ci zeby wszystko bylo dobrze jutro.
reklama
[emoji7]Tez mam wizyte jutro o 9 40.
Melka zycze ci zeby wszystko bylo dobrze jutro.