reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny Miałam opory przed udzielaniem się na forum ale z Wami może będzie raźniej a więc w piatek dwa testy pozytywne, w sobote jeszcze jeden dla pewności... ale od soboty wieczora okropne bóle krzyża i podbrzusza, nie mogłam spać Wiec w niedziele poszłam na ostry dyżur do szpitala, lekarz zrobił usg i powiedział ze wszystko dobrze, było widać pęcherzyk Wczoraj zrobiłam betę- 5804, to chyba 6 tydzień (nie bardzo się na tym znam), a jutro wizyta juz o swojego ginekologa :) ale czuje sie okropnie, podbrzusze często boli i nadal ten krzyż... i trochę się martwię

Heeej ale dziś super wieści. !!! Ja jutro mam na 16.30

@Magda piękny wynik.!!!

@MagMag aaaa mowilysmy że będzie dobrze!! to bardzo duża zmiana w krwiaku. Masz w sobie rycerza <3 odpoczywaj dużo.

@CarlaR aaa ale wam zazdroszczę już tego!! też bym już chciała zobaczyć jutro taki efekt Chęciaz jeszcze to nie możliwe!! ;)

@Millo JEJ JAKIE PIEKNE ZDJĘCIE GRATULACJE <3!!!!!!

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png

Cześć dziewczyny Miałam opory przed udzielaniem się na forum ale z Wami może będzie raźniej a więc w piatek dwa testy pozytywne, w sobote jeszcze jeden dla pewności... ale od soboty wieczora okropne bóle krzyża i podbrzusza, nie mogłam spać Wiec w niedziele poszłam na ostry dyżur do szpitala, lekarz zrobił usg i powiedział ze wszystko dobrze, było widać pęcherzyk Wczoraj zrobiłam betę- 5804, to chyba 6 tydzień (nie bardzo się na tym znam), a jutro wizyta juz o swojego ginekologa :) ale czuje sie okropnie, podbrzusze często boli i nadal ten krzyż... i trochę się martwię
Witaj i pewnie ze razem lepiej i raźniej. Mnie też bolało tak, wzięłam nospe i przeszło ;)! Na nie jednych stron pisze ze takie pobolewanie jest normalna rzeczą. Ja do tego mam tak że przy kichnieciu bolą mnie jajniki.

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png

Ależ cieszę się razem z Wami [emoji4] macie piękne Maluszki [emoji4] ja odebrałam dziś wynik bety, w piątek było 140 a z wczoraj 560. Nie za dużo wzrosło? Jutro ide do ginekologa, wiem ze to za wcześnie ale chce zobaczyć chociaż pęcherzyk [emoji7] trzymajcie kciuki [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziekuje Dziewczyny!!Kochane jestescie:***Wasze wsparcie duzo daje naprawde!!

Carla cudowny widok:)och ale mamy dzis dzien:))

Ktoras pytala ktory tydzien:)wedlug Om 7t2d a wedlug usg 7tydz.

Katie przyrost dobry:)Ja mialam w ciagu 48h przyrost 340% a jeden dzidzis jest:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo , a co Twój lekarz mówi na temat zajścia w ciążę tak szybko po poronieniu, czy są jakieś wskazania do większej kontroli, czy coś? nie wiem na co mam się przygotować na wizycie;p Chyba ilu lekarzy, tyle opinii, ale i tak się obawiam wykładu.

Eklerkaa bardzo dziekuje! Trochę mnie pocieszałas Chyba już popadam w paranoje i będę się w pełni cieszyć jak juz usłyszę bicie serduszka

reklama
Mnie też dzisiaj boli podbrzusze i w ogóle czuje się się jakoś źle.Pół dnia przeleżałam...Dotąd nie miałam praktycznie żadnych objawów,ale chyba się zaczęły..

Do góry