Antonia2016
Fanka BB :)
No, nie mogę się doczekać :-)Ankuś ja mam dzialalnosc gospo .
Antonia oo we wtorek to pare dni♡ale super)to bedzie dzien!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, nie mogę się doczekać :-)Ankuś ja mam dzialalnosc gospo .
Antonia oo we wtorek to pare dni♡ale super)to bedzie dzien!!
Miałam już dwa porody sn :-) i dziękuję :-)@Antonia2016 a masz wskazania do cc czy po prostu obawiasz się porodu sn?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
No to rozumiem [emoji6]. Chcesz spróbować innego wyjścia [emoji16].Miałam już dwa porody sn :-) i dziękuję :-)
Otóż to :-) i boję się konsekwncji 3porodu typu nietrzymanie moczu, opadniecie macicy itp. Najlepszy scenariusz jaki widzę to ide na wyznaczony termin np w 39 tc i już :-)No to rozumiem [emoji6]. Chcesz spróbować innego wyjścia [emoji16].
@Millo dla mnie to liczenie to czarna magia [emoji6]. Standardowo owu powinna być w 14 dc. Ja miałam ok 25. Podejrzewam, że lekarz będzie liczył od om, ale ciąża spokojnie może być mniejsza o te 11 dni.
A może zadzwoń do gin i niech się wypowie :-) powiedz kiedy była ostatnia @ i owu i wyznaczy.No kosmos jakis aaa dupa jaś. Ide 21.04 dzien przed swoimi urodzinami w takim razie.Wtedy juz serduszko na 100% musi byc
Z om 20.11 [emoji6] ale dodałam do tego 11 dni różnicy między owu standardową, a dniem w którym wydaje mi się że była [emoji6] i wychodzi mi 1.12 [emoji16].Haha patrze na te wszystkie aplikacje i teraz mi porod wyszedl na 26.11 haha a Wy jakie macie terminy?