Ja pracuję w rodzinnej firmie "za biurkiem" więc jeszcze nie wiem jak to wyjdzie w praniu [emoji6]. W zależności od samopoczucia będę zmniejszać sobie liczbę godzin czy nawet dni pracy [emoji6]. Mam nadzieję, że obędzie się bez wzmożonej wrażliwość na zapachy, bo panuje u nas dość specyficzny zapach (+ czasem nocna zmiana kopci fajki - do czasu mojego przyjścia zwykle jest już porządnie wywietrzone, ale taki po tytoniowy zapaszek bywa od czasu do czasu wyczuwalny) i nie przeszkodzi mi to pracować [emoji6].
Za to muszę poinformować szefa, że zostanie dziadkiem [emoji16].
Chciałabym poinformować rodziców w przyszłym tygodniu. Chciałabym, żeby wiedzieli dość wcześnie ode mnie, a nie gdy np będę zmuszona wisieć na kibelkiem w pracy [emoji6].
Planowałam chodzić państwowo, ale chyba przerasta mnie sposób zapisywania się na wizyty - każą dzwonić w konkretnych godzinach, a i tak trzeba się pofatygować osobiście by się zapisać.. Byłam na prywatnej wizycie w innym miejscu u tego lekarza, wydał mi się w porządku, ale nie wiem jaki ma sprzęt w przychodni, w której przyjmuje na NFZ.
Rozważam też prywatne wizyty u lekarki, która prowadziła obie ciąże mojej cioci, zakończone porodami na jej dyżurze w dość szybkim tempie [emoji6].
Także nie wiem, mam jeszcze momencik aby podjąć decyzję [emoji6].
A Wy wybieracie lekarza płci męskiej czy żeńskiej [emoji6]?
Napisane na F8331 w aplikacji
Forum BabyBoom