Zinc
Fanka BB :)
Hihihi czyli nie siusiaczek? [emoji3] tak zastanawiałam się czy siusiak czy pępowinka [emoji4]Dziękuje :-*
A ten kikutek z przodu do pepowinka kochana :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihihi czyli nie siusiaczek? [emoji3] tak zastanawiałam się czy siusiak czy pępowinka [emoji4]Dziękuje :-*
A ten kikutek z przodu do pepowinka kochana :-)
Nie chce mówić jak jest bo nie wiem :-) ale na pierwszym zdjęciu między nóżkami nie widać jajeczek :-) a pod kikutem widać podłużna pionowa kreskę tylko nie bierz tego do siebie to tylko moje oko :-)Hihihi czyli nie siusiaczek? [emoji3] tak zastanawiałam się czy siusiak czy pępowinka [emoji4]
Tak u mnie data poczęcia to 16marzec :-)Jeśli zaszlas po 28 dniu miesiąca to na chinskim patrz następny miesiąc jako miesiąc poczęcia np 28 marzec to patrz jako kwiecień
Czemu rude??? Jesteście biało czarna para??Najważniejsze żeby zdrowe, a mimo to ja od zawsze marzyłam o swojej małej księżniczce. Nawet ostatnio się śmiałam że z nas to pewnie wyjdzie rude. Do tego strzelec. To Merida Waleczna jak malowana <3 ^^
Myślę, że będzie zachwycony. Sam fakt że dostanie tort od żony to już wyróżnienie Ja w tortach jestem słaba. Jak ciasta i ciasteczka ekstra tak torty nigdy mi nie szły.Kochane pomozcie
Jaki fajny tort zrobić mężowi
Płeć dziecka zna więc nie zrobię niebieskiej masy z niespodzianka :d
Myślałam o kształcie piłki bo to fan real Madryt ale sama nie wiem :d