reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Gratuluję wspaniałych wieści i cudnych zdjec[emoji7].
Ja do soboty trochę się usuwam w cień. Chce się zdystansować trochę przed genetycznymi. Obiecuję, że jak tylko usłyszę pozytywne wieści to będę się częściej udzielać. Do tego jakieś kłopoty z mężem nam się wkradaja. Może to tylko moje hormony... No nic.
Po sobocie będę tu czestszym gościem [emoji11][emoji11][emoji4]

Zinc cudne foty! Piękna dzidzia! ;-)
Ja na instagramie jestem od niedawna - dariawska ;-)
Cały dzień byłam na budowie i padam na pysk! Zjadłam omlet z dużą ilością sera i pomidorów- mniam! Młody w kościele, ja leżę a mąż coś na laptopie przegląda ;-)

Hihihi czyli nie siusiaczek? [emoji3] tak zastanawiałam się czy siusiak czy pępowinka [emoji4]
Nie chce mówić jak jest bo nie wiem :-) ale na pierwszym zdjęciu między nóżkami nie widać jajeczek :-) a pod kikutem widać podłużna pionowa kreskę :-D tylko nie bierz tego do siebie to tylko moje oko :-)

Piękne zdjęcia [emoji7]
Jezu dziewczyny ale mam ochotę na pulpety w sosie pomidorowym normalnie marzę o nich [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Najważniejsze żeby zdrowe, a mimo to ja od zawsze marzyłam o swojej małej księżniczce. Nawet ostatnio się śmiałam że z nas to pewnie wyjdzie rude. Do tego strzelec. To Merida Waleczna jak malowana <3 ^^

Najważniejsze żeby zdrowe, a mimo to ja od zawsze marzyłam o swojej małej księżniczce. Nawet ostatnio się śmiałam że z nas to pewnie wyjdzie rude. Do tego strzelec. To Merida Waleczna jak malowana <3 ^^
Czemu rude??? Jesteście biało czarna para?? :-D

reklama
Kochane pomozcie :D
Jaki fajny tort zrobić mężowi :D
Płeć dziecka zna więc nie zrobię niebieskiej masy z niespodzianka :d
Myślałam o kształcie piłki bo to fan real Madryt ale sama nie wiem :d

p19uflw1nv024jhl.png
Myślę, że będzie zachwycony. Sam fakt że dostanie tort od żony to już wyróżnienie :) Ja w tortach jestem słaba. Jak ciasta i ciasteczka ekstra tak torty nigdy mi nie szły. :(

Do góry