reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czytam Was dziewczyny, czytam, i zawsze jak chce coś napisać to milion nowych postów i ciężko się do czegoś odnieść. :D
Gratuluję wszystkim dziewczynom, piękne wieści o bijacych serduszkach i rosnących fasolkach! :)
Moja następna wizyta jest 19.05. Biorę wtedy L4 do końca ciąży. Męczy mnie zmęczenie i czasem bóle brzucha (biorę luteine).
Byłam wczoraj u fryzjera i kosmetyczki, a potem z mężem na randce! Szał ciał, ale dziś znów mam ochotę leżeć w łóżku, i ta pogoda....
Ale nie poddawajmy się. ❤

reklama
Dziewczyny, mój mąż zadzwonił do mnie z "extra" wiadomością, że jutro lecimy na majówkę....
Ustalił z moim ginekologiem czy mogę latać etc. Więc nie mam żadnej wymówki.
A ja nie chce, bo w skrócie czuje się jak kupa G.... Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam we własnej skórze jak teraz. Czuje się staro, brzydko, beznadziejnie.
Nie mogę mu odmówić bo się chłopak postarał, ale jestem zła. Chyba najbardziej na siebie....
Makabra, zamiast pakować nas, czy lecieć po jakieś ciuchy etc, to siedzę i becze

Tak, śmiało możecie mnie potraktować jak pusta babę. Pewnie też bym tak o sobie pomyślała....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Domyslam się twojego samopoczucia bo czuje się identycznie masakrycznie i do tego ciągle jakąś nabuzowana .
Ale może wyjazd pozwoli ci się zrelaksowac i poczuć lepiej :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest głupie, bo ja w tej ciąży przytylam 100 gram. A czuje się jak słoń.lub wieloryb. Albo kaszalot. Patrzę w lustro i beczec mi się chce. Czuje się paskudnie sama ze sobą. Żadne pareo na to nie pomoże.

Jeszcze dzisiaj miały być moje wyniki cytologii i nie przyszły. Więc już mam stres że coś nie tak. Bo w rejestracji jakieś słowa o weryfikacji padły.... Więc już najgorsze widzę.

To jest głupie, bo ja w tej ciąży przytylam 100 gram. A czuje się jak słoń.lub wieloryb. Albo kaszalot. Patrzę w lustro i beczec mi się chce. Czuje się paskudnie sama ze sobą. Żadne pareo na to nie pomoże.

Jeszcze dzisiaj miały być moje wyniki cytologii i nie przyszły. Więc już mam stres że coś nie tak. Bo w rejestracji jakieś słowa o weryfikacji padły.... Więc już najgorsze widzę.

Ja przytyłam dwa kg i też się czuję źle sama ze sobą. Zapewne to hormony i jednak zmiany w naszym ciele są nieuniknione. Także będzie tylko gorzej, taka prawda.

reklama
Do góry