reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej!
Ale super wiadomości dzisiaj! Oby tak dalej! Ja byłam z mamą na zakupach ubraniowych, 6 godzin chodzenia po sklepach! Mam dość ;-) teraz nogi do góry i leżę ;-)

reklama
Wiem wiem, na szczęście w tym wypadku mam niewyparzona buzie i potrafię jej tez powiedzieć parę slow :) takiego traktowania i lekceważenia pracownika nigdy nie widziałam jak w tej pracy. Nie wypłacane pensje na czas, nie uznawanie urlopów. Pracujące wszystkie soboty( bezpłatne). Jak do księgowej zadzwoniłam to biedna nie miała o niczym pojęcia i zaczęła nam naliczac urlopy i soboty. I pilnuje tego sama. Ale wypłaty dalej nie dostalam a 30.04 w niedziele :D [emoji3] co miesiąc 17 dni spóźnienia... A kasę z kasetki zabiera codziennie a na wypłaty nie ma :D pokazuje nam kwity z ZUSU żebyśmy wiedziały ile za nas płaci, jakby to dawało jej prawo do nie wypłacania pensji :D a zarabiamy na nie bez problemu :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Nie znoszę takich ludzi! Macie jej podziękować może, że płaci za Was ZUS? Po co takie szopki! Na szczęście masz już wolne, więc odetnij się od tego.

Dziewczyny, mój mąż zadzwonił do mnie z "extra" wiadomością, że jutro lecimy na majówkę....
Ustalił z moim ginekologiem czy mogę latać etc. Więc nie mam żadnej wymówki.
A ja nie chce, bo w skrócie czuje się jak kupa G.... Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam we własnej skórze jak teraz. Czuje się staro, brzydko, beznadziejnie.
Nie mogę mu odmówić bo się chłopak postarał, ale jestem zła. Chyba najbardziej na siebie....
Makabra, zamiast pakować nas, czy lecieć po jakieś ciuchy etc, to siedzę i becze

Tak, śmiało możecie mnie potraktować jak pusta babę. Pewnie też bym tak o sobie pomyślała....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mój mąż zadzwonił do mnie z "extra" wiadomością, że jutro lecimy na majówkę....
A ja nie chce, bo w skrócie czuje się jak kupa G.... Jeszcze nigdy tak źle się nie czułam we własnej skórze jak teraz. Czuje się staro, brzydko, beznadziejnie.
Nie mogę mu odmówić bo się chłopak postarał, ale jestem zła. Chyba najbardziej na siebie....
Makabra, zamiast pakować nas, czy lecieć po jakieś ciuchy etc, to siedzę i becze

Tak, śmiało możecie mnie potraktować jak pusta babę. Pewnie też bym tak o sobie pomyślała....

Ja Cie rozumiem :) moj maz przez to pojechal na majowke sam . Ja sie zle czuje i nie mam zamiaru sie nigdzie ruszac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Rossiczka ja Cie rozumiem doskonale.Mnie ciezko do sklepu sie wywlec bo mi zawsze zle...cieplo..mdlo.Najlepiej czuje sie w domu we wlasnym lozku.Nawet na zakupy maz chcial mnie ciuchowe zabrac a ja nie mam ochoty..takze rozumiem Cie w pelni ze nie masz ochoty nigdzie leciec..
Chlop sie postarał ale nie pomyslal:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Oj postarał się i to bardzo! Zazdroszczę :) jeszcze ustalił z ginekologiem. Super chłopak! Ty nie becz tylko leć nogi golić ;) wyglądem to Ty się nie przejmuj, pareo na tyłek i będzie dobrze! Ciesz się, bo jest czym :) zobaczysz jak będziesz na miejscu, to przestanie mieć znaczenie wszystko inne. Ciesz się tą chwilą. Zobacz co się dzieje u nas za oknem ;) lec kup sobie coś ładnego na wyjazd, humor się poprawi.

A ja was czytam i czytam o nawet nie mam siły nic napisać. Mdlić mnie nie mdli ale jestem zmęczona okropnie, tylko szukam miejsca żeby siąść albo na drzemke ;(, a za tydzień do pracy. Chyba zapałki będę nosić żeby powieki nie opadały......... Szybko coś ogarnę, ugotuje i poza tym tylko odpoczywam, samym odpoczywanie mam jestem zmęczona. Zazdroszczę Wam że już macie zdjęcia i pierwsze wizyty za sobą. Ja muszę jeszcze czekać do 9.05 :(.
Jedyne co wiem to tyle że beta z 400 w dwa tygodnie do prawie 22 tys urosła.

reklama
Rossiczka ja też mam jedno dziecko wielkanocne ( w wielką sobotę się urodził) drugie będzie chyba mikołajkowe bo termin mi wychodzi z tych kalkulatorów ok 10- 15 grudnia a na pewno będzie cesarka czyli pewnie parę dni przed terminem :)

Do góry