reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Propozycja moderatorów jak dla mnie odpowiednia [emoji6] @M@gda i @Millo jeśli tylko będą chciały to byłoby super [emoji6].
Wątek zamknięty na zdjęcia z twarzami i bardziej intymne sprawy na pewno nam się przyda, ale też nie jestem za całkowitym zamknięciem forum [emoji6]. Sama też podczytywałam kilka wątków z doskoku gdy przygotowywałam się do starań [emoji6] i jakoś tak dzięki temu wiedziałam na co się nastawiać psychicznie [emoji16]. Ale kto wie, może utworzenie osobnego wątku zamkniętego sprawi, że samoistnie się wszystkie rozmowy tam przeniosą [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Propozycje moderatorek najlepsze:) dziewczyny wstalam z chorym gardłem. Nie mogę mówić. Ból okropny. Mam skłonności do angin więc pewnie mnie dopadlo. Pytanie co brać albo czym plukac bo ból okropny

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moim zdaniem też będzie dobrze jak będzie osobny wątek prywatny :) a tutaj takie luźne tematy, żeby każdy mógł podejrzeć, bo jest na pewno więcej czytających niż udzielających się :D i myślę, że nie możemy sobie zamykać całego tematu, bo wtedy nikt by już nie mógł dołączyć, a to forum publiczne :)

Propozycje moderatorek najlepsze:) dziewczyny wstalam z chorym gardłem. Nie mogę mówić. Ból okropny. Mam skłonności do angin więc pewnie mnie dopadlo. Pytanie co brać albo czym plukac bo ból okropny

Na mnie bardzo dobrze działa czystek. Pomógł mi jak złapałam zapalenie icha i zaczęło przechodzić na gardło. Jak nie chcesz pić to możesz płukać :) Ja piłam, bo nie znalazłam żadnych przeciwskazań.

Na mnie bardzo dobrze działa czystek. Pomógł mi jak złapałam zapalenie icha i zaczęło przechodzić na gardło. Jak nie chcesz pić to możesz płukać :) Ja piłam, bo nie znalazłam żadnych przeciwskazań.
Muszę spróbować. Już plukalam wodą z solą, cytryną itd i nic więc może on pomoże [emoji3]

Niestety nie znam jeszcze dobrze osób piszących na forum, ale jestem jak najbardziej za :)
Uważam, że nie ma co zamykać całego wątku, ja z uwagi na termin pomiędzy miesiącami, podczytuje też listopadowki. :)

Dziś wstałam i mam lot na świeżą bułkę z dżemem. Szkoda, że nie mam ani bułki ani dżemu :D

Dziś w pracy do 18, ehhhhh

A mnie dopadły te mdłości. Trzeci dzień czuje się jak na potwornym kacu. Jak przekraczam próg kuchni to od razu ląduje w łazience. Więc niestety (i stety :D) muszę być obsługiwana, a sama leżę i dogorywam.

reklama
dziewczyny, pomóżcie jak sobie radzić z zapaleniem pecherza? czy brać vitabutin albo urinal. Juz powoli wariuje...:(

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam często zapalenie pęcherza, teraz zażywam naturalny sok z żurawiny, kupiłam bvutelkę (1l) w aptece za 25 zł i łykam po 20ml rano i wieczorem na wzmocnienie, na razie jest ok, i kobiety w ciąży mogą bez problemu naturalny sok pić bo jest bezpieczny ;)
@M@gda i @Millo na administratorów! :) jestem za!
Jeśli chodzi o prywatny wątek to my na czerwcówkach 08 też mieliśmy zamknięty ale już później jak już dużo nas było, można było właśnie pisać o wszystkich problemach, nie tylko ciążowych, całkiem spoko ;)
ja już kiszę w robocie, nie moge się doczekac wizyty czwartkowej, odliczam jak walnięta, ale też coraz większy stres .... trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!!!!
Miłego dnia!

Do góry