reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Na tym etapie ok, liczyłam już na zarodek z serduchem i niby coś tam zaczynało pulsować, ale powiedział, że zobaczymy za 3 tygodnie bobaska. Co do bólu powiedział, żebym zrobiła CRP jeśli faktycznie będą częste i mocne, ale jeśli po no-spie przechodzi szybko to według niego jelita. Wstawiam fotkę tutaj i w wątku wizytowym :)
Zobacz załącznik 803822
Slicznosci :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Ratunku. Przewialam sobie bark,boli jak cholera. Czy mogę nasmarowac się maścią rozgrzewająca Wicks?? Do tego mam straszny ból głowy!. :(

Dobry wieczór. Przepraszam, że na kolorowo, ale zależy mi, żeby ten wpis zobaczyły wszystkie dziewczyny z tego wątku:)
1. Przede wszystkim potrzebuję, żeby w Waszym dziale pojawiła się moderatorka. Pomyślcie, która z Was , a najlepiej 2 potrafią stwarzać dobrą atmosferę i mogłyby się wami zaopiekować i napiszcie do mnie.
2. Jeśli chcecie mieć dodatkowo dział zamknięty , to jest to możliwe i załatwia to ze mną moderatorka.
3. Bardzo fajne i ważne. W tym tygodniu specjalnie na pytania dziewczyn, które są w I trymestrze ciąży odpowiada świetna położna. Koniecznie skorzystajcie z jej wiedzy! Warto! Tu link do jej forum

reklama
Do góry