Millo
Fanka BB :)
Eklerka moim zdaniem powinnas brac progesteron.Badalas go?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to samo nie mogę patrzeć na zupy jedynie to żurek mogę jeśćJa też zawsze lubiłam czekoladę i słodkie, a teraz wolę na słono zdecydowanie. O, nawet pisząc to już nabieram chęci na szamkę wieczorną I jak nie przepadam za zupami tak teraz mam na nie chęć
Nie, w poprzedniej ciąży brałam luteine od 9 tyg, ciążę miałam z krwiakiem.Eklerka moim zdaniem powinnas brac progesteron.Badalas go?
piekne zdjęcie gratulacje. Byłam dziś u ginekologa, tak jak pisałam jest to wczesna ciąża, jak na ten etap powiedział ze wszystko jest Ok. Na następna wizytę mam za 2 tygodnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby, oby o której godzinie masz wizytę?Będziemy jutro za siebie nawzjamem trzymać kciuki[emoji16][emoji16] zobaczysz będzie wszystko dobrze. Aż w podskokach ze szczęścia wrócimy do domów[emoji6][emoji6][emoji6]
Weź idź do apteki poproś o duphaston ja tak ostatnio zrobiłam powiedziałam,że jestem w ciąży biorę duphaston nie mogę się dostać do lekarza, a została mi jedna tabelka i dostałam tylko nie do aptek sieciowych bo oni nic nie dają bez receptyNie, w poprzedniej ciąży brałam luteine od 9 tyg, ciążę miałam z krwiakiem.
Wcześniej się nigdzie już nie dostanę. ;(
https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
MaksJakie imię wybraliście?
O 11.45 ale u Mnie zawsze jest opóźnienie. Ten ginekolog ma bardzo dobrą opinię i zawsze jest pełno kobiet.Oby, oby o której godzinie masz wizytę?
A byloby milo. Myślę ze bedziemy miały wspólny tematJesteś z Bydgoszczy??? Ja jestem z Białych Błot [emoji16] ale od 4lat mieszkam z mężem w Niemczech. Może się kiedyś spotkamy na herbatce jak przyjadę do rodziny w odwiedziny [emoji6][emoji6][emoji6]