U nas ręczniki były ale bardzo cienkie więc nie kupilamWłaśnie wróciłam z Lidla, o dziwo wgl nie było ludzi przy ciuszkach. Kupiłam pościel, pajaca i sweterek. Ręczników niestety chyba do nas nie dowiezli.
Ostatnio bardzo mi twardnieje brzuch, niby czytałam ze to normalne, ale i tak trochę się martwię...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ariska
Fanka BB :)
Ja sie witam w sobote bylam u nowego lekarza, zmienilam mojego prowadzacego ten nowy chwycil sie za glowe ile badan mam nie porobionych. Dziewczyny maja 1kg i 860g maja niewielki syndrom podkradanoa i teraz obserwacja czy nic sie nie dzieje ale poziom wod maja dobry obie. Mam nadzieje ze ta mniejsza dogoni.
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
padiq
Ja sie witam w sobote bylam u nowego lekarza, zmienilam mojego prowadzacego ten nowy chwycil sie za glowe ile badan mam nie porobionych. Dziewczyny maja 1kg i 860g maja niewielki syndrom podkradanoa i teraz obserwacja czy nic sie nie dzieje ale poziom wod maja dobry obie. Mam nadzieje ze ta mniejsza dogoni.
Trzymam kciuki żeby dziewczynki równo rosły.
Jakich badań ci poprzedni lekarz nie zlecił?
Wychodzi na to że decyzja o jego zmianie była jak najbardziej słuszna.
walczacamama
ariska
Nie mialam toksoplazmozy rozyczki wassermana do tego morfologie robilam sobie na wlasna reke bo on stwierdzil ze jedna na poczatku i ok. Nie robil mi usg bo przyszlam np z wynikiem prenatalnych to po co on ma robic a teraz jak widac w 2tyg zrobila sie dysproporcja z waga. A ogolnie taki luz u niego a powinien przy bliznikach bardziej kontrolowac
@allime jak kaszlesz to radze do lekarza kaszel na tym etapie ciazy moze wywolac skurcze
@allime jak kaszlesz to radze do lekarza kaszel na tym etapie ciazy moze wywolac skurcze
Mnie właśnie tez kaszel straszny meczy jeszcze,byłam dziś u lekarza i wszystkie testy porobilam i wszystko Ok,ale dostałam syrop kolejny żeby trochę ulżyć na ten kaszel,bo maskara.Hej dziewczyny,
Przepraszam, ze sie nie odzywam, ale nie mam ostatnio ani checi, ani siły.
Mi choroba minela, tylko zostal okropny kaszel. Teraz jest chora moja siostra, tylko u niej przerodzilo sie w zapalenie pluc i biedna jest w szpitalu, a ja nawet nie moge jej odwiedzic z tym moim brzuchem. Szkoda mi jej, bo nawet nie wzieli jej na oddzial tylko jest caly czas na sor-ze gdzie ludzie umieraja, a ona musi na to patrzec.
W weekend udalo nam sie posprzątać mieszkanie, nie wiedzialam, ze mielismy tyle niepotrzebnych rzeczy. Teraz moge sie zabrac spokojnie za pranie ciuszkow i pakowanie toreb do szpitala.
Wizytujace dziewczyny zycze wam samych dobrych wiadomosci
Widzę,ze nie tylko ja biorę się za pranie ciuszków co prawda miałam poprane,ale teraz kupiłam neutral proszek i mam zamiar prac wszystkie i prasować,potem w końcu poukładać w szufladach,a torbę to sobie w październiku spakuje,tu nie muszę za dużo rzeczy brać
Ja to samo,pierwszy raz w ciąży i ta choroba strasznie mnie dobiła,nigdy tak nie czułam się przeziębiona zle,teraz ten kaszel tylko,mam nadzieje,ze ten syrop pomoże.
reklama
oli-oli
@ariska pilnuj tego podkradania. Nie chodzi o to żeby straszyć ale to bardzo ważne. Z tymi lekarzami to też tak nigdy nie wiadomo czy całkowicie zaufac. Ehh.Ja sie witam w sobote bylam u nowego lekarza, zmienilam mojego prowadzacego ten nowy chwycil sie za glowe ile badan mam nie porobionych. Dziewczyny maja 1kg i 860g maja niewielki syndrom podkradanoa i teraz obserwacja czy nic sie nie dzieje ale poziom wod maja dobry obie. Mam nadzieje ze ta mniejsza dogoni.
Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app