reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Poprzednio też były w podobnej cenie, ja kupiłam 2 paczki 2. Wydaje mi się, że później to juz w 3 się pójdzie. Ale ja niedoświadczona jestem, więc to tyko takie moje gdybanie :)

Wczoraj jak bylam to kosztowały 50zl a pani mi powiedziala ze od dzis bedzie na nie promocja, ale bardziej wydaje mi sie ze to wyprzedaż poprzedniej promocji bo koncówki byly

reklama
Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj wizyta i 16 i mam mega stresa. Mam nadzieje ze u maluszka wszystko dobrze mimo mojej cukrzycy i wagi.

@Milado93 jak się dzisiaj czujesz?? Pomogły leki?? Mam nadzieje ze już wszystko wróciło do normy.

@Zinc daj znać jak po ogórkach :)
Udanej wizyty!! Kciuki zaciśnięte

@M@gda ja tez lubię chodzić na grzyby i zbierać a potem je komuś daje Haha
Udanej wizyty!! Kciuki zaciśnięte

Jeżeli chodzi o podgrzewacz do butelek to myśle nad Nuk 3 w 1. U nas dostępny w drogeriach. Ale nie kupuje na razie. Jak będę karmić butla to wtedy kupię, potem do słoików się tez przyda. Sterylizator tez nie wiem. Koleżanka wypatrzą wrzątkiem od początku bo nie miała a musiała butla karmić. To się przydaje niby do 3 miesiąca. Wiec nie wiem czy w ogóle kupować.

@olka_l gratuluje 11 rocznicy ślubu. Wszystkiego dobrego dla Was. Gdzie te pampersy?? W lidlu??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gosik96 tak w lidlu ale jak juz pisałam to chyba promocja pozostałości z poprzedniej promocji bo nie w każdym są wszystkie rozmiary i widać że końcówki i może dlatego taka cena na karton

Hejka, powodzenia wszystkim wizytującym, ja dziś wizytę w laboratorium miałam, a jutro diabetolog. Ciekawe jak mi ta glukoza z żyły wyjdzie bo na glukometrze o dziwo 45 tylko, a wczoraj niby dość sporo słodkiego się zjadło, aż S goniłam bo mi jeszcze chciał słodkości pozostałe z soboty przynosić.

Po tabletkach niewielka poprawa ale coś tam lepiej, dalej opuchłe ale odrobinę mniej bolą, za to z łydką masakra bo mnie w nocy zaczęło rwać aż S obudziłam wiercąc się z bólu, rano niby ok ale okazało się że stanąć na tej nodze nie mogę więc do laboratorium jechałam z eskortą S...
Do śniadania poszła 2 tabletka i czekam na efekty, obym dziś wieczorem/jutro rano nie musiała jechać znowu do tego szpitala.

Dzis lepiej ale cała noc mnie gniutl maly po brzuszku źle spałam. Bylam dzis w ciuchlandzie i kupilam pare ciuszkow malemu potem wrzuce.
Powodzenia wizytujacym ☺

Właśnie wróciłam z Lidla, o dziwo wgl nie było ludzi przy ciuszkach. Kupiłam pościel, pajaca i sweterek. Ręczników niestety chyba do nas nie dowiezli.
Ostatnio bardzo mi twardnieje brzuch, niby czytałam ze to normalne, ale i tak trochę się martwię...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry