reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Poprzednio też były w podobnej cenie, ja kupiłam 2 paczki 2. Wydaje mi się, że później to juz w 3 się pójdzie. Ale ja niedoświadczona jestem, więc to tyko takie moje gdybanie :)

Wczoraj jak bylam to kosztowały 50zl a pani mi powiedziala ze od dzis bedzie na nie promocja, ale bardziej wydaje mi sie ze to wyprzedaż poprzedniej promocji bo koncówki byly

reklama
Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj wizyta i 16 i mam mega stresa. Mam nadzieje ze u maluszka wszystko dobrze mimo mojej cukrzycy i wagi.

@Milado93 jak się dzisiaj czujesz?? Pomogły leki?? Mam nadzieje ze już wszystko wróciło do normy.

@Zinc daj znać jak po ogórkach :)
Udanej wizyty!! Kciuki zaciśnięte

@M@gda ja tez lubię chodzić na grzyby i zbierać a potem je komuś daje Haha
Udanej wizyty!! Kciuki zaciśnięte

Jeżeli chodzi o podgrzewacz do butelek to myśle nad Nuk 3 w 1. U nas dostępny w drogeriach. Ale nie kupuje na razie. Jak będę karmić butla to wtedy kupię, potem do słoików się tez przyda. Sterylizator tez nie wiem. Koleżanka wypatrzą wrzątkiem od początku bo nie miała a musiała butla karmić. To się przydaje niby do 3 miesiąca. Wiec nie wiem czy w ogóle kupować.

@olka_l gratuluje 11 rocznicy ślubu. Wszystkiego dobrego dla Was. Gdzie te pampersy?? W lidlu??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gosik96 tak w lidlu ale jak juz pisałam to chyba promocja pozostałości z poprzedniej promocji bo nie w każdym są wszystkie rozmiary i widać że końcówki i może dlatego taka cena na karton

Hejka, powodzenia wszystkim wizytującym, ja dziś wizytę w laboratorium miałam, a jutro diabetolog. Ciekawe jak mi ta glukoza z żyły wyjdzie bo na glukometrze o dziwo 45 tylko, a wczoraj niby dość sporo słodkiego się zjadło, aż S goniłam bo mi jeszcze chciał słodkości pozostałe z soboty przynosić.

Po tabletkach niewielka poprawa ale coś tam lepiej, dalej opuchłe ale odrobinę mniej bolą, za to z łydką masakra bo mnie w nocy zaczęło rwać aż S obudziłam wiercąc się z bólu, rano niby ok ale okazało się że stanąć na tej nodze nie mogę więc do laboratorium jechałam z eskortą S...
Do śniadania poszła 2 tabletka i czekam na efekty, obym dziś wieczorem/jutro rano nie musiała jechać znowu do tego szpitala.

Dzis lepiej ale cała noc mnie gniutl maly po brzuszku źle spałam. Bylam dzis w ciuchlandzie i kupilam pare ciuszkow malemu potem wrzuce.
Powodzenia wizytujacym ☺

Właśnie wróciłam z Lidla, o dziwo wgl nie było ludzi przy ciuszkach. Kupiłam pościel, pajaca i sweterek. Ręczników niestety chyba do nas nie dowiezli.
Ostatnio bardzo mi twardnieje brzuch, niby czytałam ze to normalne, ale i tak trochę się martwię...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry