reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
hej Dziewczynki ja codziennie budze sie o 6 .Ogólnie mam prace 3/4 etatu wiec 6h dziennie ,chodząco -stojące heh za bardzo nie ma jak siadac ,chyba ze z kims zmiana to mozna se przycupnąć.nie wiem jak mi rozłożą obowiązki jak wróce bo nie bylo mnie 3 miesiące łącznie z urlopem.z tego co wiem to chyba 6 h moge tylko po 3 musi byc 30 minut czy ile przerwy i nie moge byc ciagle w jednej pozycji.zmiana lekarza taka łatwa nie jest zeby dostac sie prywatnie nawet do lepszego to 3-4 tyg sie czeka a do byle jakiego tez sie nie przeniose.

Najważniejsze to się nie nastawiać negatywnie :) ja nie słodzę niczego do picia od lat, a dałam radę z glukoza (no ale miałam cytrynę). Nie było strasznie :)

i jak poszło picie ? dałaś rade ? ja mam 11 wrzesnia na glukoze.mam nadzieje ze sie nie spawiam :p potem 18 wizyta u gina znowu i pare dni pozniej krew na tsh i endokrynolog :baffled: nienawidze pobierania krwiiii
Zamknelam oczy, pomyslalam, ze to lemoniado mojito i do dna hahha. Otworzylam oczy, mysle .. kuzwa ktos podmienil szklanki ale przeciez nie oddam. . Nie taki diabel straszny

Zamknelam oczy, pomyslalam, ze to lemoniado mojito i do dna hahha. Otworzylam oczy, mysle .. kuzwa ktos podmienil szklanki ale przeciez nie oddam. . Nie taki diabel straszny
ja zawsze na pobraniu odwracam głowe ,zasłaniam oczy i mówię : jedziesz Pani bo nie wytrzymie" i aby szybciej wyjść :confused2: no to zobaczymy jak ja to łykne,tez zabiore zapas cytryn :D

a propos tych zwolnien mam jeszcze pytanka ,moze ktoraś z was się orjentuje byłam 2,5m na l4 potem 14 dni urlopu i jesli bym wróciła na l4 to przez 30 dni pierwsze znowu placi mi pracodawca a potem dopiero znowu zus tak? a drugie to takie jak ma sie l4 do załatwiania spraw w banku czy urzędach np.kredyt czy wymiana dowodu z powodu zmiany miejsca zamieszkania i meldunku.czy moga sie czepiac o to ze w trakcie zwolnienia takie cos bedzie zalatwiane?

reklama
a propos tych zwolnien mam jeszcze pytanka ,moze ktoraś z was się orjentuje byłam 2,5m na l4 potem 14 dni urlopu i jesli bym wróciła na l4 to przez 30 dni pierwsze znowu placi mi pracodawca a potem dopiero znowu zus tak? a drugie to takie jak ma sie l4 do załatwiania spraw w banku czy urzędach np.kredyt czy wymiana dowodu z powodu zmiany miejsca zamieszkania i meldunku.czy moga sie czepiac o to ze w trakcie zwolnienia takie cos bedzie zalatwiane?
tak jeśli wrócisz teraz na l4 to ponownie wg mnie pracodawca a potem ZUS.

W żadnych urzędach nie mają wglądu do informacji czy jesteś na l4

Do góry