reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo krzywda mu się nie dzieje [emoji6] przy nadmiarze wrażeń leżakowanie nie będzie wielką przeszkodą [emoji6]. Zanim zjedzą obiad i się położą to zostaje 45-60 minut leżenia [emoji6]. Moja chrześnica od 9 miesiąca nie spała w dzień (wcześniejsze 3 miała 2 drzemki po 15 minut) a w przedszkolu zasypiała jako jedna z pierwszych i nie było to dla niej żadnym problemem [emoji6]. Nie ma dziecka, które w końcu nie przysypia [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo, odrazu przypomina mi się opowieść mojej mamy, jak to płakała do pani przedszkolanki, że ja już nie lezakuje i żeby mnie przypadkiem nie zmuszać. I cała w spazmach wróciła do domu. Gdy mnie odbierała, pani przedkszolanka powiedziała jej, że byłam pierwsza co zasneła z grupy hihi. Także to są takie różne sytuacje. A mama do dziś przeżywa tą historię (teraz jako anegdotę), a minęło pewnie z 30 lat :D

Ankuś, ja też mam resztę tego zestawu. Mam nadzieję, że będziemy zadowolone.

heh no to mam nadzieje,że i u nas jakos to bedzie z tym leżakowaniem;p

Był już co prawda temat łóżeczek, ale dopiero mam czasu wiecej teraz. My mamy takie po Leosiu(oN dostanie nowe łóżko po przeprowadzce) i uwielbiam je;D

Załączniki

• łóżko 1.png
    łóżko 1.png
    183,6 KB · Wyświetleń: 112
Nigdy nie miałam porodu :-) I za to bardzo dziękuję.
Takich rzeczy trochę się działo. Najbardziej w pamięci mi zapadł lot czarterowy z drużyną rugby z Nowej Zelandii . Wtedy się działo A brzuch mnie bolał ze śmiechu. Trochę znanych osób się przewinęło. Jednak głównie to normalne sytuacje, start potem rozwozenie jedzenia lądowanie
Zawsze mi się wydawało że to bardzo ciekawa praca! Ale i męcząca! Te różne godziny, strefy czasowe, po locie do Tajlandii pół dnia spałam, a tu jeszcze trzeba dobrze wyglądać i być miłym, tak więc mój szacunek i podziw! [emoji3] [emoji106]

Ale masz pamięć, jestem pod wrażeniem. Niestety wątroba wciąż w złym stanie mimo leków i kroplówki oczyszczającej. Operacja przesunięta. Teraz usg wątroby i leczenie. Finansowo to my wykitujemy.
@Rossiczka to cudownie, że tęsknisz. Dobry objaw :)
Ankuś trzymam kciuki za pieska, będzie dobrze, na pewno [emoji175][emoji182]. A z finansami to wiem o czym piszesz, bo jak mój kot chorował to płaciłam za wszystko bez opamiętania, co zrobić... [emoji20]

Hej,jak ja się dziś nie wyspalam:( głowa boli aż musiałam wziąć tabletkę,czego nie lubię,ale nie wytrzymałabym dziś.
Kanapki z serem zamiast z nutella nie były satysfakcjonującym śniadaniem,ale co zrobić ;) miłego dnia wszystkim

reklama
Hej dziewczyny
Ja dziś nie wyspana jestem bo mój syn młodszy ze mną spał i mnie skopał taka połamana jestem że szkoda mówić.
Przy okazji sprawdzałam na która godzinne maja na rozpoczęcie roku szkolnego moje łobuzy i jestem załamana bo godzina różnicy jest miedzy jednym a drugim a musze iść oby dwoma na rozpoczęcie bo starszy syn będzie miał nowa wychowawczynie i maja prawdopodobnie to ich klasy nowe dzieci dojść bo rozłączają klasy nie które aby mniej było a młodszym to obowiązkowo bo przedszkolak ale może zrobię tak że moja mama pójdzie z młodszym bo ja jutro idę na zebranie do młodszego do szkoły i będę wiedzieć wszystko.

A co do NUTELI jak któraś ma ochotę na nią to ja mam w domu 2 słoiki duże z tego co wiem to mąż za 2 tyg przywiezie mi z Niemiec bo powiem wam prawdzie że ta Niemiecka Nutela nie jest taka słodka jak nasza i lepiej mi smakuje

Do góry