reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Chyba nie. Ale to zależy od grupy krwi. Jeśli znasz swoją i oboje z partnerem nacie "+" lub "-" to nie ma problemu.

@Ankuś kiedy dodtsałaś to skierowanie? Było to wynikiem jakiejś rozmowy z lekarzem??

Dziewczyny, znacie swoje i partnerów grupy krwii?
Nie dostałam skierowania. Zrobiłam prywatnie dla własnego spokoju. Chciałam mieć wszystkie badania na pierwszą wizytę u ginekologa.

reklama
Czy to jest pierwsza ciąża? U mnie po badaniu krwi w 1 ciąży tez wyszło ze mam - a mąż+. W 22 tygodniu zastrzyk w pupę (dodatkowo płatny) i pi porodzie to samo co zabezpiecza przyszłe ciąże. Mozna to zrobic tylko w przypadku gdy wcześniej nie bylo porodów i poronien

Kto się na tym lepiej zna?

Ankuś, czy ty kiedykolwiek wcześniej robiłaś badanie krwii, tak dokładnie? Masz może w książeczce zdrowia, żeby potwierdzić??

Kto się na tym lepiej zna?

Ankuś, czy ty kiedykolwiek wcześniej robiłaś badanie krwii, tak dokładnie? Masz może w książeczce zdrowia, żeby potwierdzić??
Miałam robione przeciwciała przy poronieniu i wyszło, że nie stwierdzono.
Robiłam badania krwi takie porządne ze trzy lata temu.

_20170411_205059.JPG
To było w październiku kiedy poroniłam.

Załączniki

• _20170411_205059.JPG
    _20170411_205059.JPG
    228,1 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Proponuje wejść na znanylekarz.pl i tam sprawdzić który z ginekologia jest na forum lub mozna podpytac o cos mailowo. Bedziesz miała pewniejsze informacje i będziesz spokojniejsza

Do góry