Nie dostałam skierowania. Zrobiłam prywatnie dla własnego spokoju. Chciałam mieć wszystkie badania na pierwszą wizytę u ginekologa.Chyba nie. Ale to zależy od grupy krwi. Jeśli znasz swoją i oboje z partnerem nacie "+" lub "-" to nie ma problemu.
@Ankuś kiedy dodtsałaś to skierowanie? Było to wynikiem jakiejś rozmowy z lekarzem??
Dziewczyny, znacie swoje i partnerów grupy krwii?
reklama
Czy to jest pierwsza ciąża? U mnie po badaniu krwi w 1 ciąży tez wyszło ze mam - a mąż+. W 22 tygodniu zastrzyk w pupę (dodatkowo płatny) i pi porodzie to samo co zabezpiecza przyszłe ciąże. Mozna to zrobic tylko w przypadku gdy wcześniej nie bylo porodów i poronien
Poroniłam 5 miesięcy temu.Czy to jest pierwsza ciąża? U mnie po badaniu krwi w 1 ciąży tez wyszło ze mam - a mąż+. W 22 tygodniu zastrzyk w pupę (dodatkowo płatny) i pi porodzie to samo co zabezpiecza przyszłe ciąże. Mozna to zrobic tylko w przypadku gdy wcześniej nie bylo porodów i poronien
Ale u nas są +Czy to jest pierwsza ciąża? U mnie po badaniu krwi w 1 ciąży tez wyszło ze mam - a mąż+. W 22 tygodniu zastrzyk w pupę (dodatkowo płatny) i pi porodzie to samo co zabezpiecza przyszłe ciąże. Mozna to zrobic tylko w przypadku gdy wcześniej nie bylo porodów i poronien
M@gda
Moderatorka
Ja mam Arhd+, mąż na A1rh+. Będę wdzięczna za pomoc, bo nie chce czytać internetu. Boję się.
Poroniłam 5 miesięcy temu.
Kto się na tym lepiej zna?
Ankuś, czy ty kiedykolwiek wcześniej robiłaś badanie krwii, tak dokładnie? Masz może w książeczce zdrowia, żeby potwierdzić??
Kto się na tym lepiej zna?
Ankuś, czy ty kiedykolwiek wcześniej robiłaś badanie krwii, tak dokładnie? Masz może w książeczce zdrowia, żeby potwierdzić??
Miałam robione przeciwciała przy poronieniu i wyszło, że nie stwierdzono.Kto się na tym lepiej zna?
Robiłam badania krwi takie porządne ze trzy lata temu.
reklama