@doublemummy Odpoczywaj tam i dużo, dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa.
@reniuszek Śliczne cudeńka nakupowane, ciesz się zakupami, w końcu szczęśliwa mama to prosta droga do szczęśliwego maleństwa.
@gie_er Wierzę, że się z tym nie najlepiej czujesz ale zobaczysz że szybko zleci do grudnia i mała będzie razem z Tobą.
@mrsMalec oj znam ten ból odległości, ja ostatnio się z S pokłóciłam praktycznie jak się dowiedziałam że nie będzie go przy mnie jeszcze nie tydzień a za 3 tygodnie bo praca (niby widujemy się 1 dzień w tygodniu ale co to jest, od połowy dnia już jest smutno ze świadomością że zaraz znów wyjedzie), niby rozumiem że tak musi ale wiadomo że teraz potrzebujemy ich
Kurczę, dziewczyny... tym Waszym jedzeniem uświadomiłam sobie jak ciężko mi będzie na tym sobotnim weselu ze świadomością o zbyt wysokim wyniku glukozy... grr
A co do tematu wesela, to ogarniałam dziś w między czasie kieckę, jak rano wspominałam nagle ta co chciałam założyć "zmalała" z dnia na dzień. [emoji14] Najlepsze, że mam teraz 2 kiecki, heheh. Znalazłam jedną w C&A, a jak już ją sobie ogarnęłam, to dostałam przed godziną w prezencie inną kieckę.
Prawdopodobnie i tak pójdę w niebieskiej z C&A bo niestety tamta dostana jest jasna i mam wrażenie że przez to baaardzo mnie pogrubia ale za to myślę że będzie też dobra po ciąży. Chyba że coś tam mi się jeszcze odmieni, wiadomo kobieta zmienna jest, a w ciąży to już w ogóle.