reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1500881357-aaaaaa.jpeg

U mnie 200zl stan idealny, dużo ?

p19uflw1nv024jhl.png
Duża się wydaje. Jaki ma przedział wagowy? Zaproponuj niższą cene. Ja tak zrobiłam i nie było problemu.

reklama
Dzień dobry :)
Ja dziś śniłam że rodziłam naturalnie bliźniaki ^^ 2500g każde, hihihihi :)

U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym ;)

Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnik :) Także to zawsze mały kroczek w przód.

@Oska305 jak tam Twój twardy brzuś? Zluzował już? :*

Miłego dnia! :)

Ja dziś śniłam że rodziłam naturalnie bliźniaki ^^ 2500g każde, hihihihi :)

U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym ;)

Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnik :) Także to zawsze mały kroczek w przód.

@Oska305 jak tam Twój twardy brzuś? Zluzował już? :*

Miłego dnia! :)
Ja kielbase jem ze slodka musztarda miodowa:p sprobuj:D nie wiem czy w polsce taka jest ale u mnie tak taka slodziutka mniam :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Eraja Ty i te Twoje sny :D Ja tez mam smaka na mięso z słodkim, więc jem z owocami :D łopatka wieprzowa z ananasem, jakie to pyszne :D

Zapomniałam zapytać, jak królik ?

Ooo ja i takim sposobem przypomniałam sobie o kaczce z jablkami.... teraz musze zrobic kaczkę na obiad...

O matulu też bym zjadła, a ja kaczki z jabłkami nie umiem zrobić (tzn nawet nigdy nie próbowałam) zazwyczaj robię piersi w pomarańczach.... Ty masz zawsze setki fantastycznych przepisów, więc poproszę na Kaczuchę w jabłkach :D

O matulu też bym zjadła, a ja kaczki z jabłkami nie umiem zrobić (tzn nawet nigdy nie próbowałam) zazwyczaj robię piersi w pomarańczach.... Ty masz zawsze setki fantastycznych przepisów, więc poproszę na Kaczuchę w jabłkach :D
Nie mam hehe ja mam glowe z przepisami :) tata mnie nauczyl gotowac jak bylam mala. Kaczke robie prosto. Nacieram sola, pieprzem, czosnkiem i duzo majeranku na zewnątrz i do srodka i wpycham duzo jablek. Zaszywam i do pieca. Jak kaczka ma 1 kilo to na godzinę jak 2 kilo to 2 godziny. 190 stopni. I sama sie robi. A jak niekiedy zapomni mi sie wyjac i zostanie pol godziny dluzej to sie fajnie rozpada i tez mi smakuje [emoji14] pytanie gdzie ja dzisiaj kaczke kupie haha chyba Piotrka nad Neckar wysle na polowanie :D

reklama
Ja powoli się ogarniam. Dziś czeka mnie sprzątanie całego mieszkania razem z przeglądem ubrań i zabawek córki więc trochę pracy będę miala. Od wtorku będę pilnować córki koleżanki (samotna matka, tatuś nie pomaga, ona w pracy a dziecko nie dostało się na dyżur do przedszkola) więc będę miała pod opieką dwie pięciolatki do końca tygodnia :D mam nadzieję, że jakoś to przeżyje ;)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry