Duża się wydaje. Jaki ma przedział wagowy? Zaproponuj niższą cene. Ja tak zrobiłam i nie było problemu.
U mnie 200zl stan idealny, dużo ?
reklama
Dzień dobry
Ja dziś śniłam że rodziłam naturalnie bliźniaki ^^ 2500g każde, hihihihi
U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym
Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnik Także to zawsze mały kroczek w przód.
@Oska305 jak tam Twój twardy brzuś? Zluzował już? :*
Miłego dnia!
U mnie dziś w planach drobne porządki. Troszkę poodkurzam, wypiorę królicze ręczniki i zrobię naleśniki. Dziś na bogato bo z bananem, czekoladą i bitą śmietaną. Teraz mam ciekawe smaki słodko-mięsny. Ł się śmiał że wieczorem to kiełbasę powinnam zjeść zamiast z musztardą to z kremem czekoladowym
Temat kasy - temat rzeka. Ja o tym myślę na non stopie gdzieś od 2 miesiąca ciąży. Mieszkamy rok we własnym mieszkanku i wiecznie brakuje mi kasy żeby je uprzytulnić. Mamy gołe ściany xD Ale dziś zamawiamy narożnik Także to zawsze mały kroczek w przód.
Miłego dnia!
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja kielbase jem ze slodka musztarda miodowa sprobuj nie wiem czy w polsce taka jest ale u mnie tak taka slodziutka mniamDzień dobry
Miłego dnia!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest! Zapomniałam o niej! Dziękję :* :* :*Ja kielbase jem ze slodka musztarda miodowa sprobuj nie wiem czy w polsce taka jest ale u mnie tak taka slodziutka mniam
Rossiczka
Moderatorka
@doublemummy ja bym czekała na lepszą ofertę Znowu powracają moje przemyślenia, że niektórzy ludzie używane rzeczy chcieliby sprzedać drożej niż kupili Masz jeszcze czas na huśtawkę
Ja po Tobiaszku mam taką Link do: Bujaczek, Huśtawka hybrydowa In Genuity, leżaczek ktoś tutaj sprzedaje za 200 a ja kupiłam za 150zł dwa lata temu ( więc nie jest to żaden nowy model )
Ja po Tobiaszku mam taką Link do: Bujaczek, Huśtawka hybrydowa In Genuity, leżaczek ktoś tutaj sprzedaje za 200 a ja kupiłam za 150zł dwa lata temu ( więc nie jest to żaden nowy model )
iwilleatyou
Ooo ja i takim sposobem przypomniałam sobie o kaczce z jablkami.... teraz musze zrobic kaczkę na obiad...@Eraja Ty i te Twoje sny Ja tez mam smaka na mięso z słodkim, więc jem z owocami łopatka wieprzowa z ananasem, jakie to pyszne
Zapomniałam zapytać, jak królik ?
Rossiczka
Moderatorka
Ooo ja i takim sposobem przypomniałam sobie o kaczce z jablkami.... teraz musze zrobic kaczkę na obiad...
O matulu też bym zjadła, a ja kaczki z jabłkami nie umiem zrobić (tzn nawet nigdy nie próbowałam) zazwyczaj robię piersi w pomarańczach.... Ty masz zawsze setki fantastycznych przepisów, więc poproszę na Kaczuchę w jabłkach
iwilleatyou
Nie mam hehe ja mam glowe z przepisami tata mnie nauczyl gotowac jak bylam mala. Kaczke robie prosto. Nacieram sola, pieprzem, czosnkiem i duzo majeranku na zewnątrz i do srodka i wpycham duzo jablek. Zaszywam i do pieca. Jak kaczka ma 1 kilo to na godzinę jak 2 kilo to 2 godziny. 190 stopni. I sama sie robi. A jak niekiedy zapomni mi sie wyjac i zostanie pol godziny dluzej to sie fajnie rozpada i tez mi smakuje [emoji14] pytanie gdzie ja dzisiaj kaczke kupie haha chyba Piotrka nad Neckar wysle na polowanieO matulu też bym zjadła, a ja kaczki z jabłkami nie umiem zrobić (tzn nawet nigdy nie próbowałam) zazwyczaj robię piersi w pomarańczach.... Ty masz zawsze setki fantastycznych przepisów, więc poproszę na Kaczuchę w jabłkach
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dzień dobry
Ja powoli się ogarniam. Dziś czeka mnie sprzątanie całego mieszkania razem z przeglądem ubrań i zabawek córki więc trochę pracy będę miala. Od wtorku będę pilnować córki koleżanki (samotna matka, tatuś nie pomaga, ona w pracy a dziecko nie dostało się na dyżur do przedszkola) więc będę miała pod opieką dwie pięciolatki do końca tygodnia mam nadzieję, że jakoś to przeżyje
Ja powoli się ogarniam. Dziś czeka mnie sprzątanie całego mieszkania razem z przeglądem ubrań i zabawek córki więc trochę pracy będę miala. Od wtorku będę pilnować córki koleżanki (samotna matka, tatuś nie pomaga, ona w pracy a dziecko nie dostało się na dyżur do przedszkola) więc będę miała pod opieką dwie pięciolatki do końca tygodnia mam nadzieję, że jakoś to przeżyje