DigitalGirl
Moderatorka
@ankus dała znać czy coś przeoczyłam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jakoś na Dzidziusia w brzuchu mówię Franio i nie wiem.czy już tak nie zostanieHaha zamiana pamietam jaka u mnie w domu byla wojna o Franka nikomu sie nie podobalo a ja kocham to imie od poczatku co najlepsze uparlam sie i na drugie dalam Tadeusz [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż teraz na urlopie więc wczoraj pomógł mi i posprzatalismy porzadnie cały dom. Cudnie, czysciutko. Sama ostatnio nie byłam w stanie.Witam się, zaraz bede was doczytywać od początku dnia, w końcu dziś znalazłam czas na neta. Dziś zrobiłam totalny porządek.. Mąż zabrał dzieci a ja wysprzatalam we wszystkich szafach i mam 4 wory takie ogromne do wypalenia ciuchów i 2 wory ciuchów po moich dzieciach małych, muszę komuś dać bo są w dobrym stanie i ładne a i umylam okna ale te ciuchy to masakra była w porównaniu do okien..... Już tyle czasu chciałam to zrobić. Mam czyscioutko i przejrzyście w każdej szafie aż miło. !!
Ok idę czytać was.
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
Franki to fajne chłopaki chociaż moj dzisiaj obrazony bo on chcial brataJa jakoś na Dzidziusia w brzuchu mówię Franio i nie wiem.czy już tak nie zostanie
A mój mówił że Mu obojętne, aby był dzidziuś Jak się okazało, że chłopczyk to skakał z radościFranki to fajne chłopaki chociaż moj dzisiaj obrazony bo on chcial brata
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym o moim dziecku czytalaHanka sie potrafi obrazić za byle ***** nawet ma Focha jak jej dasz jednego płatka za mało lub za dużo do mleka sprzątac nie lubi i jej sie nie chce, bo przecież mama zrobi