reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam się, zaraz bede was doczytywać od początku dnia, w końcu dziś znalazłam czas na neta. Dziś zrobiłam totalny porządek.. Mąż zabrał dzieci a ja wysprzatalam we wszystkich szafach i mam 4 wory takie ogromne do wypalenia ciuchów i 2 wory ciuchów po moich dzieciach małych, muszę komuś dać bo są w dobrym stanie i ładne ;) a i umylam okna ale te ciuchy to masakra była w porównaniu do okien..... Już tyle czasu chciałam to zrobić. Mam czyscioutko i przejrzyście w każdej szafie aż miło. ;) !!
Ok idę czytać was.

......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
Mój mąż teraz na urlopie więc wczoraj pomógł mi i posprzatalismy porzadnie cały dom. Cudnie, czysciutko. Sama ostatnio nie byłam w stanie.

Hanka sie potrafi obrazić za byle ***** :D nawet ma Focha jak jej dasz jednego płatka za mało lub za dużo do mleka :D sprzątac nie lubi i jej sie nie chce, bo przecież mama zrobi :D

p19uflw1nv024jhl.png
Jakbym o moim dziecku czytala :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@fiff też slyszlaam że wymiary maga się różnić do jakiegoś tam tyg ale nie wiem do jakiego. Będzie dobrze i się wyrówna ;)

@Ankuś zapisuje twój przepis, ja mailam fajny przepis na raxuchy ale po przeprowadzce mi się gdzieś Gubil.. I od tamtej pory od stycznia nie robiłam ;(

@DigitalGirl współczuję Ci tych rzygow ;/ biedna ty ;( dobrze ze "szynka" zamknięta hehe sorka osmialam się ;) to t9 nieraz daje czadu ;)! Gratulacje kochana wizyty i ze łożysko się podnosi i tych idealnych wymiarów, dzielnaa Dzieczynnka Ci rośnie w brzuszku. ;*

@Millo @M@gda zdrówka życzę kurujce się i odpoczywajcie, Millo super ze mąż wziął wolne dla Ciebie, kochany <3

@MagMag to dobrze w sumie ze nic nie wykryli, w domku najlepiej ;)

@mrsMalec nie jesteś sama, masz nas!! PRZYTULAM znam życie takie na odległość wiem co czujesz;*

@Lake882 gratulacje!! nie dziwię się wcale że mąż tak pęka z dumy ;) mój to Też wszędzie dzwoni gdzie się da. ;)

@iwilleatyou cudna ta twoja córcia, super zdjęcia. Super uczucie dowiedzieć się że będzie parka <3 pamiętam w drugiej ciąży jak dowiedziałam się że będzie córcia. Oszalałam z miłości i szczęścia <3

@Angella210 jaka sałatkę i ciasto zrobiłaś? smaka robisz ja od kilku dni mam smaka na tuńczykamowa sałatkę.

@pieszczoszka1988 miłego wyjazdu i pobytu, odpoczywaj !!!!

@Izabela90 cudna czapeczka <3

@CarlaR uwielbiam teraz twoja miniaturkę zdjęcia, prześliczna.

@Ankus nie jedz tyle tej pizzy!!! Wracaj już do nas ;) czekamy ;*

......:::::::::18t. i 3d::::::::.........

Ostatnia edycja:
@Ankuś idziesz w ślady Digital, że nam zasiewasz taką nutkę tajemnicy? ;) Daj znać z czymkolwiek :* My tu z siebie zaraz wyjdziemy ^^

Zrobiłam to ciacho o którym rano pisałam. Mogę powiedzieć 2 rzeczy: do pieczenia bezy i spodu trzeba obserwować temperaturę i ustawić ją jednak po swojemu ;) Bezę piekłam 20 min krócej. No i do kremu to bym dała dużą śmietanę bo na małej to jak dla mnie Jej za mało ^^ Ogólnie nic się nie spieprzyło <3 Nooo może oprócz malin. Połowa do kosza :( Nie wytrzymały 2 dni. Jutro będziemy z Mężem jeść ^^ Mniomniomniom :D

Zaczynam mieć problem z myciem głowy. Brzuch mi przeszkadza :/ Echś. Najwyżej Ł zatrudnię. To mnie przy okazji masować po głowie będzie, hihihi :)

reklama
Do góry