Rossiczka
Moderatorka
pewnie obżera się pizzą (szczęściara )Ankuś czekamy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie obżera się pizzą (szczęściara )Ankuś czekamy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji7] [emoji9] [emoji9] [emoji7]Przedstawiam wam kochane moja piękną i zdrową CÓRKĘ <3 jestem w niej zakochana bez pamieci )))
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz też powiedział, że liczy się termin wyliczony na podstawie pierwszego usg.Mój ginekolog zawsze liczy z pierwszego USG. Bo potem mówi że coraz bardziej terminy się rozjeżdżają, bo Maleństwa różnie rosną. Więc ja bym się sugerowała terminem z karty ciąży.
Tak chcemy Hanie@iwilleatyou a imię już masz wybrane?[emoji7]
Ja zjadlam dwa talerze zupy fasolowejJa sie obżarłam właśnie nugetsami... Z frytkami i ogorkami malosolnymi. Przegiełam pałe [emoji16][emoji53]
Haha zamiana pamietam jaka u mnie w domu byla wojna o Franka nikomu sie nie podobalo a ja kocham to imie od poczatku co najlepsze uparlam sie i na drugie dalam Tadeusz [emoji14]Wy Hanie ( my juz mamy) a my Franka
Haha no moj maz juz jutro do nas jedzieDobrze, ze męża nie masz pod koldra ja sie koce po tej ilości jedzenia