reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mojej siostry chłopcy urodzili się 4 kwietnia. I już spore dzieciaki z nich. Moje dwie kuzynki to też bliźniaczki no i u mojego dziadzia w rodzeństwie były dwie pary bliźniąt. Czyli ryzyko jest spore. Najmłodsza siostra boi się przez to zdecydować na powiększenie rodzinki[emoji16][emoji16] No ale ja jestem po ivf,więc pomogliśmy losowi[emoji4][emoji4]

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekam na same dobre wiadomości.My już ruszyliśmy na wakacje.Jedziemy nad jezioro Powidzkie i jeszcze troszkę dalej potem.My też śpimy na kanapie ale przymierzamy się do kupna łóżka do sypialni w końcu:)
Martwi mnie trochę to łożysko-nawet mi się śniło o tym normalnie szok.
Ale Ci zazdroszczę jeziora Powidzkiego [emoji22] kocham to miejsce. Udanego wypoczynku i nic się nie martw [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Rossiczka raczej brak ;-) chyba tęsknię za nim, bo boli potwornie :-D mam nadzieję, że szybko minie!
@Angella210 zazdroszczę Ci wyjazdu, masz okazję do odpoczynku, nie będziesz musiała sprzątać, gotować, nic nosić :-) zobaczysz będzie ok tylko pamiętaj żeby dużo odpoczywać i często się kłaść :-) :-* trzymamy kciuki z Jasienkiem :-)
@Oska305 ależ jesteście fantastycznie zakodowani!!! Nie ukrywam, że mi skrycie przy każdej ciąży marzyły się bliźnięta, ponieważ też mam parki w rodzinie np babcia ma siostrę bliźniaczke ;-)

Reniuszek wspolczuje bolu!oby szybko minąl!z kazda chwila bedzie lepiej:*
Ja wczoraj zmagalam sie z bolem ucha bo sobie zalałam ale poki co juz powoli jest dobrze:)
Rossiczka nie dziekuje:*wlasnie tam mielibysmy mozliwosc na lozko :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Rossiczka raczej brak ;-) chyba tęsknię za nim, bo boli potwornie :-D mam nadzieję, że szybko minie!
@Angella210 zazdroszczę Ci wyjazdu, masz okazję do odpoczynku, nie będziesz musiała sprzątać, gotować, nic nosić :-) zobaczysz będzie ok tylko pamiętaj żeby dużo odpoczywać i często się kłaść :-) :-* trzymamy kciuki z Jasienkiem :-)
@Oska305 ależ jesteście fantastycznie zakodowani!!! Nie ukrywam, że mi skrycie przy każdej ciąży marzyły się bliźnięta, ponieważ też mam parki w rodzinie np babcia ma siostrę bliźniaczke ;-)
No wiem wiem, niefortunne zadałam pytanie :-) to niech Ci to miejsce po zębie da już spokój ;-) chociaż ja tak mam, że każdego zęba mi szkoda, nawet Twojego

Ja też poproszę fryzjerze bardzo zadowolona :-)
1499191661-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie. Jaka świeżość i wiatr we włosach. Nawet po minie widać ze lepiej sie czujesz

Dziewczyny, czy ktoras z Was cierpli na alergie? W ciazy odstawilam leki i zwykle daje rade, ale dzis mam jakis masakryczny atak. Z nosa sie leje, w oczu sie leje, glowa peka :( macie na to jakies sposoby? :( wiem, ze domowymy specyfikami ciezko walczyc z alergia, ale nie chce brac lekow :(

Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekam na same dobre wiadomości.My już ruszyliśmy na wakacje.Jedziemy nad jezioro Powidzkie i jeszcze troszkę dalej potem.My też śpimy na kanapie ale przymierzamy się do kupna łóżka do sypialni w końcu:)
Martwi mnie trochę to łożysko-nawet mi się śniło o tym normalnie szok.

Udanego wypoczynku, nad jeziorem powidzkim jest bardzo ladnie i fajnie : )
I nie martw sie na zapas bo to nic nie da.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W naszym arkuszu gdzie wpisujemy wizyty u lekarza, gdzie mamy termin porodu również, dopisalam właśnie tam rubrykę "płeć dziecka" kto już zna może już pisać ;-) wpisałam się jako pierwsza by było widać gdzie ;)

......:::::::::17t. i 1d::::::::.........

reklama
A no i Mamy już 26 osób na fb tej grupy ;)!! Kto chce dołączyć jeszcze zaprasza do znajomych najpierw @doublemummy czyli "Diana Farion- Sołtys" potem ona doda was do grupy. [emoji6]następnie w przypiętym poście fb, napiszcie swój nick w komentarzu. ;) grupa jest całkiem prywatna i nawet znaleźć jej się nie da gdyby ktoś próbował wyszukać, widzą posty tylko te osoby które są w tej grupie. Narazie nic tam się nie dzieje ale kto wie. Nieraz szybciej jest coś napisać właśnie tam.
1499240153-aaaaaa.jpeg

......:::::::::17t. i 1d::::::::.........

Do góry