reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Bilety zamowione i jutro wieczorem jade do mamy i zostaje do konca lipca. Az mi ulzylo. Odpoczne fizycznie i psychicznie. Do tego moja siostra tez jest jeszcze 2 tygodnie w polsce :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Super . Nie ma to jak odpoczynek u mamy[emoji3] a ja zrobiłam sobie 3 dni wolnego w pracy. Mam zamiar jedynie leżeć i odpoczywać [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Brzuchatka2017 no jasne że Cię pamiętam ^^ Ale tu się tyle dzieje że ciężko każdą z osobna zaczepić :D Ja tu będę ta zła dla pracodawców ale powiem to jeszcze raz. Walić to wszystko Ty jesteś najważniejsza więc koniecznie na L4 ;) :* :* :* Jak nie u tego gina to spróbuj u innego. Nie możesz się wykańczać bo Maluchowi wtedy też jest w brzuszku źle.

A u nas po wizycie no cóż. Jestem najszczęśliwszą ciężarną świata. Nie sądziłam że będę się tak szczerzyć, bo moje 150 g szczęścia okazało się być.... CHŁOPCEM!!!!!! Myślałam że marzę o córce, a teraz za nic mojego Synka nikomu nie oddam. :D Mój Malutki <tuli> Miał być Bartuś ale coś mi nie pasuje jak tak do Niego mówię, także będziemy z mężem jeszcze myśleć. ;)
Niech Bartuś rośnie zdrowo[emoji3] ja jeszcze 1.5 tygodnia i też liczę że wreszcie poznam kto siedzi w brzuszku[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, wracam i ja do Was. Mąż dziś odleciał do UK[emoji22][emoji22] Dziś równo 18 tyg i Maluchy chyba imprezę dobie urzadziły, kręcą się cały dzień. Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Wszystkim razem, bo nie dam rady nadrobić. Cały dzień głowa mi pęka. Może to pogoda, a może dołek po rozstaniu z mężem na następne kilka miesięcy. Jakiś dziś mam dzień do d...

Cześć Dziewczyny :)
Tak się zbierałam i zbierałam do dołączenia do Was, aż w końcu się zebrałam :) Napisałam co nieco o sobie w wątku poznajmy się. Jestem już listopadową mamą 2015 ( miałam być grudniową, ale dolegliwości ciążowe nie pozwoliły doczekać do terminu i moja córeczka urodziła się 19 dni przed terminem). postaram się Was często odwiedzać i poznać Was lepiej :) Mam nadzieję, że szybko się u Was zadomowię. I tyle udało mi się napisać, bo mały wyjec już zazdrosny :)

@Eraja Gratuluję synka :)Teraz możesz szaleć z zakupami :)Ja chciałabym dziewczynkę ale już w piątek powinnam się dowiedzieć kto siedzi w brzuchu :)
@Oska305 Super,że maluchy się tak odzywaja :)Też bym chciała tak cały czas czuć maleństwo :)A tak to czasami się odezwie :)Mnie też dzisiaj głowa boli i to chyba przez tą pogodę.

Cześć Dziewczyny :)
Tak się zbierałam i zbierałam do dołączenia do Was, aż w końcu się zebrałam :) Napisałam co nieco o sobie w wątku poznajmy się. Jestem już listopadową mamą 2015 ( miałam być grudniową, ale dolegliwości ciążowe nie pozwoliły doczekać do terminu i moja córeczka urodziła się 19 dni przed terminem). postaram się Was często odwiedzać i poznać Was lepiej :) Mam nadzieję, że szybko się u Was zadomowię. I tyle udało mi się napisać, bo mały wyjec już zazdrosny :)
Witaj i rozgość się wśród nas[emoji9] [emoji4]

Hej, wracam i ja do Was. Mąż dziś odleciał do UK[emoji22][emoji22] Dziś równo 18 tyg i Maluchy chyba imprezę dobie urzadziły, kręcą się cały dzień. Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Wszystkim razem, bo nie dam rady nadrobić. Cały dzień głowa mi pęka. Może to pogoda, a może dołek po rozstaniu z mężem na następne kilka miesięcy. Jakiś dziś mam dzień do d...
Osiaaa <tuli> <tuli> <tuli> Nie smutaj. Zobacz jak Maluszki podskakują i próbują poprawić Ci nastroje ;) Wiem jak bolą rozstania ale mimo wszystko zobacz. Masz pod serduszkiem dwa najcudniejsze szczęścia które do nikąd się nie wybierają i bardzo Cię kochają :)

No i my też jesteśmy jak coś. Pisz śmiało, zrzucaj ciężar. Razem udźwigniemy ;)

Ja miałam zakładane konto mocno oszczędzające po ślubie 6 lat temu, wtedy się opłacało, ale później było tylko coraz gorzej. Załatwienie tam czegokolwiek to była katorga mój dziadek który miał 84 lata i był głuchy mimo, że miał pełnomocnika do konta musiał sam rozmawiać z oddziału banku z centrala i jeszcze na klawiaturze jakieś numery wprowadzać, no kosmos. Ogólnie zamknęliśmy tam konto z mężem oboje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
a nie wiesz jak z pożyczkami ? Bardzo mnie interesuje bo maja teraz np oferte taka ,że jak nie masz tam konta i założysz pierwszy raz i weźmiesz np pożyczkę 2 ty masz tylko odsetek 80zł !! więc az dziwnie mało dlatego sie zastanawiam czy nie ma jakiegoś haczyka

reklama
@Brzuchatka2017 no jasne że Cię pamiętam ^^ Ale tu się tyle dzieje że ciężko każdą z osobna zaczepić :D Ja tu będę ta zła dla pracodawców ale powiem to jeszcze raz. Walić to wszystko Ty jesteś najważniejsza więc koniecznie na L4 ;) :* :* :* Jak nie u tego gina to spróbuj u innego. Nie możesz się wykańczać bo Maluchowi wtedy też jest w brzuszku źle.

A u nas po wizycie no cóż. Jestem najszczęśliwszą ciężarną świata. Nie sądziłam że będę się tak szczerzyć, bo moje 150 g szczęścia okazało się być.... CHŁOPCEM!!!!!! Myślałam że marzę o córce, a teraz za nic mojego Synka nikomu nie oddam. :D Mój Malutki <tuli> Miał być Bartuś ale coś mi nie pasuje jak tak do Niego mówię, także będziemy z mężem jeszcze myśleć. ;)
super gratulacje !

Do góry