reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@M@gda Zazdroszczę Ci ;)Odpoczywaj sobie z orzeszkiem ;)
@iwilleatyou Bardzo dobra decyzja.Taki odpoczynek Ci się teraz przyda ;)I z siostrą się zobaczysz ;)

Ja mam dzisiaj lenia i głowa mnie coś boli,ale to chyba przez tą pogodę.Raz leje a raz słońce świeci ;)U mnie w pracy kolejne 2 dziewczyny są w ciąży.Dzisiaj do mnie dzwonili i się śmiali,że jak jak zaczęłam tak poszło po całości :D

Hahahaha, Angella210 u mnie też tak jest! Tydzień po moim L4 okazało się że następna Dziewuszka w ciąży <3 Reszta to wolne strzelce więc jak nie wpadną to raczej nic z tego ^^

reklama
Kurcze.... Ale jestem głodna. Zjadłam pączka, serek z dżemkiem, krem z kalafiora, banana i dalej głodna. To chyba przez ten spacer z pracy do domu. Niby 30 min a czuję się jak po 5km biegu ^^ Zmęczona i głodna xD Czekam na Ł... Miał być o 17 na obiedzie, a widzę że do 18:30 może się wyrobi. Chyba skończę śledzie :D Bo nie wytrzymamy [emoji14] [emoji14] [emoji14]

@Eraja to ty masz tak jak ja ;)Zjem śniadanie a zaraz bym znowu coś zjadła i potem znowu i tak do wieczora ;) U nas w pracy jest jeszcze parę dziewczyn,które zastanawiały się nad ciążą więc czekam na kolejne wieści od nich ;)

Kurcze.... Ale jestem głodna. Zjadłam pączka, serek z dżemkiem, krem z kalafiora, banana i dalej głodna. To chyba przez ten spacer z pracy do domu. Niby 30 min a czuję się jak po 5km biegu ^^ Zmęczona i głodna xD Czekam na Ł... Miał być o 17 na obiedzie, a widzę że do 18:30 może się wyrobi. Chyba skończę śledzie :D Bo nie wytrzymamy [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Ja też jestem cały czas głodna, a brzuch napecznialy od żarcia.

Jak tam wizyta, bo coś przegapilam chyba ;-)

Ale apetyt !
Ja ostatnio taka mniej głodna ale za to więcej gotuje :-D

Hej dziewuszki, odzywam sie ostatnio raz na 2 tygodnie, wiem..pewnie juz zapomnislyscie, ze byla tu taka Brzuchataka :p ale po tym powrocie do PL to czasu nie mam na nic, praca mnie wykancza, w czw ide do mojego gin i zobacze, czy da mi L4. Dzisiaj stalam i obslugowalam chyba z 5 h i plecy mnie bolec zaczely i w brzuchu klulo, jak wracam do domu to padam..nie tak to powinno byc :/
Widze, ze duzo podrozujecie teraz:) Korzystajcie i odpoczywajcie! :-)
Mam nadzieje, ze jeszcze troche i bede miec wiecej czasu i sil na pisanie i czytanie Was:)

dziewczyny ma ktoraś z was konto albo pożyczkę w Raiffeisen Polbank ? jakieś opinie ??
Ja miałam zakładane konto mocno oszczędzające po ślubie 6 lat temu, wtedy się opłacało, ale później było tylko coraz gorzej. Załatwienie tam czegokolwiek to była katorga mój dziadek który miał 84 lata i był głuchy mimo, że miał pełnomocnika do konta musiał sam rozmawiać z oddziału banku z centrala i jeszcze na klawiaturze jakieś numery wprowadzać, no kosmos. Ogólnie zamknęliśmy tam konto z mężem oboje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Brzuchatka2017 no jasne że Cię pamiętam ^^ Ale tu się tyle dzieje że ciężko każdą z osobna zaczepić :D Ja tu będę ta zła dla pracodawców ale powiem to jeszcze raz. Walić to wszystko Ty jesteś najważniejsza więc koniecznie na L4 ;) :* :* :* Jak nie u tego gina to spróbuj u innego. Nie możesz się wykańczać bo Maluchowi wtedy też jest w brzuszku źle.

A u nas po wizycie no cóż. Jestem najszczęśliwszą ciężarną świata. Nie sądziłam że będę się tak szczerzyć, bo moje 150 g szczęścia okazało się być.... CHŁOPCEM!!!!!! Myślałam że marzę o córce, a teraz za nic mojego Synka nikomu nie oddam. :D Mój Malutki <tuli> Miał być Bartuś ale coś mi nie pasuje jak tak do Niego mówię, także będziemy z mężem jeszcze myśleć. ;)

Do góry