reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A mi libido odleciało w kosmos. Jak było tak go nie ma :-D

Miałam dzisiaj odpoczywać.....
IMG_20170622_040226_235.jpg

Załączniki

• IMG_20170622_040226_235.jpg
    IMG_20170622_040226_235.jpg
    114,5 KB · Wyświetleń: 365
reklama
Co do libido to u mnie też wygasło ...

Dziewczyny byłam na wizycie u mojej dr.
Musze brać jednak żelazo i magnez. Dodatkowo cały czas mam duphaston 2x1.
Pani dr bardzo zadowolona z reszty wyników.
Dodatkowo okazało się ze na usg maleństwo tak szalało i pokazało nam co ma między nogami:-D
A w sumie nic nie ma :-) :) będzie DZIEWCZYNKA ! !!
JESTEM PRZESZCZESLIWA !!! PANI DR POWIEDZIAŁA ZE RACZEJ NA 100%

Dodatkowo okazało się ze na usg maleństwo tak szalało i pokazało nam co ma między nogami:-D
Kurcze ale cudownie, że poznaliscie płeć!!! Kolejna dziewczynka <3gratuluje :*

suuper gratulacje :) !!

Gratujacje☺

@Oska305 kocham Twoje dzieci, serio :D Są piękne :)
@Zinc, odpuść. Ja zostawiłam wszystko w mgnienu oka. Przyszłam na jeden dzień do pracy podczas pierwszego L4 żeby dokończyc te naprawdę najważniejsze sprawy. Szef znalazł zastępcę. Byłam 2-3 razy na zwolnieniu w pracy żeby ją przeszkolić i tyle. Nie ma ludzi niezastąpionych jak to mówi mój szef. A jeżeli do tej pory byłaś jak torpeda (a tak to rozumiem) to na 100% będą czekać aż wrócisz. :)

@Rossiczka popieram w 100% :) Ja też już do niczego nie się zmuszam. Staram się wpaść w ciążowy chill. Ale to trudne [emoji14]

@chucherko witamy! Poprostu wpadnij w nasz rytm i pisz co Ci serce podpowiada. Jesteś radosna, będziemy się cieszyć razem z Tobą. Masz doła - pocieszymy ;) W grupie raźniej.

@reniuszek zdrówka dla Maksia, moc przytulasów i całusów :) Widzę że masz taki ciążowy styl jak ja ^^ Tylko ja adidaski, bo w nich się chodzi jak w obłoczkach hihihi. Dzisiaj będę klikać na Allegro w poszukiwaniu jeansów. Może coś znajdę fajnego za rozsądne pieniądze ;) Dziękuję za sernikowe uznanie. Ale mimo wszystko Twój piękniejszy ^^

@maja1987 u mnie to dokładnie tak samo wyglądało. Do tego miałam beznadziejną ginkę która mówiła: "i niech się Pani tak nie nakręca jak zobaczy jakieś plamienie, w ciąży to normalne -.-" I tak sobie plamiłam w pracy prawie tydzień aż wreszcie się cała zakrwawiłam i straciłam moje serduszko. Głupia baba... A ja durna naiwnie słuchałam, bo nie wiedziałam co z czym się je. Jesteś mega zdolna. Piękne literki :)

@basiulka, tak. Ale to ponoć tak jest. Mózg zwalnia zasoby na najważniejszą osobę naszego życia - na Maleństwo. Ja wczoraj w sklepie mijałam świeczki urodzinowe. I tak się zatrzymałam... Wpatruję się w 0. I myślę "Kto dziecku robi tort zaraz po urodzeniu?!" xD Serio jak jeszcze raz o tym pomyślałam to wpadłam w atak śmiechu. Mózg ciężarnej tak bardzo <3

@DigitalGirl mnie Mój w nocy wiecznie szturcha przez sen xD Hahahahaha. Muszę coś z tym zrobić bo będzie słabo z moim spaniem.

Ja właśnie się obudziłam po drugim śnie. Kurcze chyba nowa tradycja. Kiedy zasypiałam czułam jak mi sie w brzuchu przewraca i bulgota jak w garze. Fistaszek miał chyba imprezę, bo to było w takim miejscu i w taki dziwny sposób że to na 100% nie były jelita ^^ Znam ruchy swojej perystaltyki w każdej sekundzie. Zatem zostaje tylko brzuszkowa balanga o 8 rano <3 Czas na drugie śniadanko, a potem idę sprzątać :)

Miłego dnia, będę Was podczytywać ;)

No z tą świeczką to rozbawiłaś mnie do łez... :D ;)

Yey!!! Super, coraz więcej Dziewczynek, będzie towarzystwo dla naszej :)

reklama
Do góry