Kurde nie powiedział Ci ze nie możesz używać elektroniki telefonu ,komputera przy holterze bo zakłuca fale?Chyba tak powiedział że "się zrobi też" potem go jeszcze złapie bo poszedł na porodowke
......:::::::::13t. i 6d::::::::.........
reklama
Miałam dokładnie tak samo za pierwszym podejściem, teraz robię drugie i chce skończyćJak Ci się czyta?? Bo ja uwielbiam książki, ale jakoś te opisy ich życia przed zbrodnią mnie zanudzają i zrobiłam obie przerwę
Zamówiłam dziś też "Syreny z Broadmoore", bo było o tej książce w dzień dobry TVN. Jeśli lubisz takie mroczne klimaty
@eklerkaa no współczuję Ci, na pewno jesteś zła. Nie dziwię Ci się, bo to jakieś jaja. Ale trudno już nie masz na to wpływu. Dasz radę, trzymaj się tam.
@Rossiczka jak za mną chodzą pyzy z mięsem, strasznie mi się chce. Lidla mam daleko, więc kupię sobie proste historie. Któraś z dziewczyn polecała.
Jutro rocznica ślubu i mąż wymyślił, że w nieparzyste rocznice ja go gdzieś zapraszam, a w parzyste On mnie. Zaproszę go do Lidla po pyzy
@Millo ja tez nie czuje jeszcze ruchów, a dzisiaj mam 15 tydzień 5 dzień i nie mogę się doczekać pierwszych kopniaków.
@Rossiczka jak za mną chodzą pyzy z mięsem, strasznie mi się chce. Lidla mam daleko, więc kupię sobie proste historie. Któraś z dziewczyn polecała.
Jutro rocznica ślubu i mąż wymyślił, że w nieparzyste rocznice ja go gdzieś zapraszam, a w parzyste On mnie. Zaproszę go do Lidla po pyzy
@Millo ja tez nie czuje jeszcze ruchów, a dzisiaj mam 15 tydzień 5 dzień i nie mogę się doczekać pierwszych kopniaków.
gie_er
Fanka BB :)
Ja szukam jakiś książek na faktach o seryjnych mordercach, jakoś lubię takie klimaty Do Bondy chyba wrócę bo nie lubię mieć niedokończonych książek, ale liczyłam na coś lepszego czytając opis.Miałam dokładnie tak samo za pierwszym podejściem, teraz robię drugie i chce skończyć
Zamówiłam dziś też "Syreny z Broadmoore", bo było o tej książce w dzień dobry TVN. Jeśli lubisz takie mroczne klimaty
Rossiczka
Moderatorka
Ja uwielbiam Jorgena Thorwalda, seria o chirurgach też jest niezła.Ja szukam jakiś książek na faktach o seryjnych mordercach, jakoś lubię takie klimaty Do Bondy chyba wrócę bo nie lubię mieć niedokończonych książek, ale liczyłam na coś lepszego czytając opis.
Bonda dla mnie jest tak nudna, że głowa mała. Z resztą wiele moich znajomych tak ja odbiera. Za to Mróz to inna jakość, pochlaniam w tempie błyskawicznym. Chociaż wiadomo każdy lubi co innego :-)
Hej, piszę żebyście się za kilka dni nie zaczęły martwić... Chwilowo mogę zniknąć z forum bo mam teraz ciężki czas związany z ostatnim tygodniem studiów, już teraz nie wiem w co ręce włożyć z nauką i formalnościami dyplomowymi więc tak do 20/21.06 może być ciężko z moją obecnością tutaj. Już teraz narobiłam sobie 2 dniowych zaległości ale jakoś postaram się potem nadgonić (coś czuję że będę miała co czytać ). Także powodzenia wszystkim wizytującym w najbliższych dniach i odezwę się po tym maratonie.
Powodzenia, trzymam kciukiHej, piszę żebyście się za kilka dni nie zaczęły martwić... Chwilowo mogę zniknąć z forum bo mam teraz ciężki czas związany z ostatnim tygodniem studiów, już teraz nie wiem w co ręce włożyć z nauką i formalnościami dyplomowymi więc tak do 20/21.06 może być ciężko z moją obecnością tutaj. Już teraz narobiłam sobie 2 dniowych zaległości ale jakoś postaram się potem nadgonić (coś czuję że będę miała co czytać ). Także powodzenia wszystkim wizytującym w najbliższych dniach i odezwę się po tym maratonie.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
szukałam 20 min i nic (((( możliwe ,że po prostu nie znalazłam ??????????Tylko szukaj spokojnie. Najlepiej znajdź filmik na necie z Twoim tygodniem i zobacz gdzie szukają bo dziecko zazwyczaj jest niżej niż myślimy [emoji6] moja w 14 tygodniu fika w okolicy kości łonowej, albo troszeczkę nad.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Chyba tak, najtrudniej jest znaleźć pierwszy raz, później już wiadomo gdzie szukać. A nie da się przyspieszyć wizyty u tej Twojej lekarki żebyś była spokojniejsza?szukałam 20 min i nic (((( możliwe ,że po prostu nie znalazłam ??????????
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chyba na piatek albo czwartek bo juz nie pamietam jak przyjmuje bo zazwyczaj chodze w poniedziałki .Chyba tak, najtrudniej jest znaleźć pierwszy raz, później już wiadomo gdzie szukać. A nie da się przyspieszyć wizyty u tej Twojej lekarki żebyś była spokojniejsza?
Kurde a może ja coś źle robie szukając ?? zaczynam już świrować totalnie poczekam jakieś 10 min i znowu spróboje ..