reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Co robicie dzisiaj na obiadek? Mnie kusi przepis który znalazłam w internecie pierś z kurczaka w sosie pomarańczowym.
Zobacz załącznik 809966
Wygląda pysznie
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na razie owocki Ale zaraz będę robić naleśniki bo mam straszną ochotę [emoji1]
MagMag
Uff.. Dobrze, że to nic groźnego z tym krwawieniem. Mnie mój lekarz uprzedził przy ostatniej wizycie, że i u mnie może (ale nie musi) pojawić się krwawienie, tylko że tym razem ze względu na położenie łożyska przy/na ujściu szyjki. Mam cichą nadzieję, że obejdzie się bez problemów, ale jak co to jestem przygotowana i wiem co robić.
Spokojnego popołudnia dla Was
Spokojnego popołudnia dla Was
eklerkaa
Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
Rossiczka
Moderatorka
Trzymam kciukiAutomatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
Trzymam kciuki, ale o co chodzi, że automatyczne skierowanie? Coś sie jeszcze wydarzyło?Automatyczne Skierowanie mam do szpitala na kardiologie. Potem napisze wiecej. zbieram się, trzymać kciuki.
Jak ja kocham takie pyzy. Jecie je w ciąży?Ja dzisiaj nie gotuje, mąż zje pyzy mrożone, a mnie naszło na kaszę jeczmienna z warzywami, śmietaną i pieczarkami z octu
reklama
Byłam na usg nt 1.5 wiec ok mózg wporzadku,żoładek, raczki nóżki też ale nie mogła sie dopatrzeć pęcherza moczowego i ciażko było ocenić serce ale wydaje sie że jest ok byłam na nfz i to na zwykłym badaniu wiec sprzet też nienajwyższej jakości a dzidzia sie strasznie wierciła. Mam sie nie martwićmi przyjść jeszcze raz na usg za 2 tygodnie że bedzie dzidzia wieksza to poogladamy ale i tak sie boje co bedzie....