reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Co robicie dzisiaj na obiadek? Mnie kusi przepis który znalazłam w internecie pierś z kurczaka w sosie pomarańczowym.
_20170609_145817.JPG
Wygląda pysznie :)

Załączniki

• _20170609_145817.JPG
    _20170609_145817.JPG
    98,6 KB · Wyświetleń: 95
DigitalGirl też by mnie wmurowalo. Po prostu włos się na głowie jeży jak takie historie się słyszy. Najważniejsze że ok wszystko.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Co robicie dzisiaj na obiadek? Mnie kusi przepis który znalazłam w internecie pierś z kurczaka w sosie pomarańczowym.
Zobacz załącznik 809966
Wygląda pysznie :)
1497013813-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na razie owocki Ale zaraz będę robić naleśniki bo mam straszną ochotę [emoji1]

Uff.. Dobrze, że to nic groźnego z tym krwawieniem. Mnie mój lekarz uprzedził przy ostatniej wizycie, że i u mnie może (ale nie musi) pojawić się krwawienie, tylko że tym razem ze względu na położenie łożyska przy/na ujściu szyjki. Mam cichą nadzieję, że obejdzie się bez problemów, ale jak co to jestem przygotowana i wiem co robić.

Spokojnego popołudnia dla Was :)

reklama
Byłam na usg nt 1.5 wiec ok mózg wporzadku,żoładek, raczki nóżki też ale nie mogła sie dopatrzeć pęcherza moczowego i ciażko było ocenić serce ale wydaje sie że jest ok byłam na nfz i to na zwykłym badaniu wiec sprzet też nienajwyższej jakości a dzidzia sie strasznie wierciła. Mam sie nie martwićmi przyjść jeszcze raz na usg za 2 tygodnie że bedzie dzidzia wieksza to poogladamy ale i tak sie boje co bedzie....

Do góry